Đilas pravi dil s Anđusom?!

J. Marković | vesti 2017-10-21 16:50:58 2017-10-21 16:50:58

Sličan se sličnom raduje!

Tviter

Nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas našao je novog prijatelja! Reč je od Dejanu Anđusu kontroverznom novinaru i TV voditelju, koji je uhapšen 30. juna u Beogradu prilikom preuzimanja 30.000 evra od muškarca od koga je iznuđivao novac. Njih dvojica pozirala su nasmejana pijuckajući kafu u jednom restoranu. I to što se Anđus nakon puštanja iz pritvora udružio sa Đilasom ne bi bilo ništa neobično da taj isti Anđus dok je Đilas bio na čelu Beograda sve najgore govorio o njemu! Prema rečima naših sagovornika, Anđusa i Đilasa sada je spojio inters i nužada, ali i mržnja prema vladajućoj stranci!

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević kaže da i jedan i drugi priželjkuju da se vrate u prošlost i rade sve ono što su radili 2012. godine.

- Nije to prijateljstvo, već interes i nužda. Interes da se dođe do para građana Beograda, da ponove sve ono što se dešavalo do 2012.godine. Bilo bi zanimljivo podsetiti se šta je Anđus pričao o Đilasu dok je bio gradonačelnik - navodi Vučević za “Alo!“.

Odbornik u beogradskoj skupštini i član SNS-a Nebojša Bakarec kaže da može da pretpostavi o čemu Anđus i Đilas razgovaraju prilikom ispijanja kafa:

- Na TV Svet Plus Info, u emisiji “Priča se” kod Vlade Đukanovića, pre pet godina, Dejan Anđus je izjavio u 11.tom minutu emisije :”Koliko je Dragan Đilas pokrao zemlju?”. Nebrojeno puta je govorio o Đilasovim mahinacijama. Očigledno su se sastali ovih dana da Anđus opet, uz kafu, upita Đilasa: ”Koliko si pokrao zemlju?”, a da Đilas upita Anđusa :”Koga si sve i koliko reketirao?”. Možda dogovaraju koga će sve zajedno da opljačkaju i izreketiraju?- kaže on.

Tražio čiste gaće!

Kako je „Alo!” pisao Anđus nakon hapštenja posle preuzimanja 30.000 evra od muškarca od koga je iznuđivao novac nije tražio nikakve uslove u ćeliji, sem čiste garderobe i sredstava za ličnu higijenu.

- Nakon hapšenja je delovao zbunjeno. Kod tužioca se ponašao korektno, a sem da mu donesu novi veš i sredstva za higijenu, nije imao druge zahteve. Jede hranu kao i ostali pritvorenici. Tužiocu se obratio samo jednom rečenicom - da se brani ćutanjem, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana - otkrio je naš sgaovornik.

 

Expand player
Pogledajte više