NEVIĐENI BLAM SAVEZA ZA SRBIJU Đilas poveo ekipu u Brisel, ono što se tamo desilo generacije Srba će pamtiti i kao svoju sramotu (FOTO)

Predstavnici dela opozicije u Srbiji žestoko su se osramotili u Briselu, žaleći se na izborne uslove u Srbiji i pljujući po svojoj državi. Ništa novo i čudno ne bi bilo da to nisu učinili pred praznom salom.

Brisel
Brisel, Foto: Privatna arhiva

Tako su lideri Stranke slobode i pravde (SSP), Demokratske stranke (DS) i Zajedno za Srbiju (ZZP) u Evropskom parlamentu usred Brisela govorili o izbornim uslovima na tribini koju organizuje grupa Socijalista i demokrata.

Ispred Stranke slobode i pravde govorio je Dragan Đilas, Demokratsku stranku predstavljao je Dejan Nikolić, dok je ispred Zajedno za Srbiju govorio Nebojša Zelenović.

Na slikama do kojih je došao portal Alo.rs, u publici se može primetiti jedva desetak ljudi sa sve novinarima koji psu pratili ovaj skup.

Tako su određene strukture iz Srbije nastavile da sramote svoju zemlju pred nekoliko stranih poslanika, govoreći protiv izbornih uslova, ali ne pominjući da je njihova podrška u narodu sve manja.

Nije teško zaključiti da će, ako se ovaj trend nastavi, Savez za Srbiju zajedno sa svojim satelitima, imati više članova nego glasova na izborima, kao što su na ovoj tribini imali gotovo više govornika nego slušalaca.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi