REŠIO SE ŠUTANOVCA I JANKOVIĆA, NA REDU JE JEREMIĆ Đilas pomoću protesta uništava rivale!

Dragan Đilas, osnivač Saveza za Srbiju, ima jasnu strategiju za dolazak na mesto lidera opozicije, a za to uspešno koristi proteste, ali i njihove takozvane vođe - braću Trifunović, Sergeja i Branislava, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih opozicionih krugova.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Alo! Vladimir Marković

- Đilas je najpre preko Zorana Lutovca preuzeo i ućutkao Demokratsku stranku. Demokrate ne samo da ne smeju da se oglašavaju bez Đilasove dozvole nego moraju i na protestima da šetaju sa Sergejem Trifunovićem, čovekom koji je poznat po druženju sa Miloradom Ulemekom Legijom, koji je osuđen za organizovanje ubistva Zorana Đinđića, nekadašnjeg predsednika DS-a - navodi naš izvor i podseća da je Đilas nakon toga krenuo u uništavanje PSG-a.

- Saša Janković je nakon svađe sa Đilasom napustio politiku. Ta mala pobeda Đilasu nije ništa značila, jer je njegov cilj da Sergeja Trifunovića postavi na čelo PSG-a i na taj način dokrajči Jankovića. Najbitniji obračun ostavio je za kraj, a to je pokušaj da Vuka Jeremića izbaci sa protesta kako bi se on nametnuo za neprikosnovenog opozicionog lidera - otkriva naš izvor i dodaje da je Đilas i za to uspešno razradio taktiku.

- Glumac Branislav Trifunović sve češće pljuje opozicione političare. Đilas na to mudro ćuti jer je svestan da će glumčeve reči isprovocirati Vuka Jeremića, koji je poznat po ogromnoj sujeti. Branislav Trifunović je političarima zabranio da govore na opozicionim skupovima, a funkcioneri Narodne stranke su zbog toga na ivici strpljenja - zaključuje naš izvor.

Dragan Đilas, Saša Janković, Vuk Jeremić predizborni skup
Dragan Đilas, Saša Janković, Vuk Jeremić predizborni skup, Foto: Alo/Rajko Ristić

Da je Vuk Jeremić i te kako svestan šta mu Dragan Đilas sprema, pokazuju i reakcije njegovih saradnika na društvenim mrežama na ponašanje Branislava Trifunovića, jednog od organizatora protesta.

Najpre je reagovala potpredsednica NS-a Sanda Rašković Ivić.

- Cenim posao i napor koji Bane Trifunović ulaže na protestima. Ipak, kao nekom kome je demokratija na srcu, pitam se kako to Bane, u ime naroda, ne da opoziciji da na šetnjama kaže nekoliko reči, a od diktatorskog režima traži medijski prostor za opoziciju - zapitala se ona.

Korak dalje je otišao funkcioner NS-a Vladimir Todorić, koji je Branislava Trifunovića označio kao jednog od ljudi koji su uništili Sašu Jankovića.

- Posle uništavanja Saše Jankovića ekipa nastavlja sa nipodaštavanjem opozicije. Gde da bilo ko čuje opoziciju bilo gde, majstore?! - zapitao se Todorić reagujući na Trifunovićev govor u kojem je kazao da opozicija ne radi ništa, nego samo govori o Aleksandru Vučiću.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mixi
  21/01/2019 - 17:43
  Od ovakve opozicije to smo i navikli, međusobna svađa i koškanje. Cirkus.
 • Korisnik: Mirko
  21/01/2019 - 16:59
  Dok se Sergej gadja jajima, Djilas lukavo koristi situaciju i njegovu korist!
 • Korisnik: Nikola
  21/01/2019 - 16:08
  Đilasu je jedini cilj da dodje do vlasti.U stanju je sve svoje "drugare"iz opozicije da pregazi.
 • Korisnik: Oopana
  21/01/2019 - 15:19
  Djilas je daleko od lidera opozicije.
 • Korisnik: Ana
  21/01/2019 - 14:27
  Djilas unistava sve cega se dotakne!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi