Đilas pomoću protesta uništava rivale!

J.Marković | vesti 2019-01-20 17:10:25 2019-01-20 17:10:25

Dragan Đilas, osnivač Saveza za Srbiju, ima jasnu strategiju za dolazak na mesto lidera opozicije, a za to uspešno koristi proteste, ali i njihove takozvane vođe - braću Trifunović, Sergeja i Branislava, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih opozicionih krugova.

Alo! Vladimir Marković

- Đilas je najpre preko Zorana Lutovca preuzeo i ućutkao Demokratsku stranku. Demokrate ne samo da ne smeju da se oglašavaju bez Đilasove dozvole nego moraju i na protestima da šetaju sa Sergejem Trifunovićem, čovekom koji je poznat po druženju sa Miloradom Ulemekom Legijom, koji je osuđen za organizovanje ubistva Zorana Đinđića, nekadašnjeg predsednika DS-a - navodi naš izvor i podseća da je Đilas nakon toga krenuo u uništavanje PSG-a.

Pročitajte još:

- Saša Janković je nakon svađe sa Đilasom napustio politiku. Ta mala pobeda Đilasu nije ništa značila, jer je njegov cilj da Sergeja Trifunovića postavi na čelo PSG-a i na taj način dokrajči Jankovića. Najbitniji obračun ostavio je za kraj, a to je pokušaj da Vuka Jeremića izbaci sa protesta kako bi se on nametnuo za neprikosnovenog opozicionog lidera - otkriva naš izvor i dodaje da je Đilas i za to uspešno razradio taktiku.

Preporučujemo i ovo:

Najpre je reagovala potpredsednica NS-a Sanda Rašković Ivić.

- Cenim posao i napor koji Bane Trifunović ulaže na protestima. Ipak, kao nekom kome je demokratija na srcu, pitam se kako to Bane, u ime naroda, ne da opoziciji da na šetnjama kaže nekoliko reči, a od diktatorskog režima traži medijski prostor za opoziciju - zapitala se ona.

Korak dalje je otišao funkcioner NS-a Vladimir Todorić, koji je Branislava Trifunovića označio kao jednog od ljudi koji su uništili Sašu Jankovića.

- Posle uništavanja Saše Jankovića ekipa nastavlja sa nipodaštavanjem opozicije. Gde da bilo ko čuje opoziciju bilo gde, majstore?! - zapitao se Todorić reagujući na Trifunovićev govor u kojem je kazao da opozicija ne radi ništa, nego samo govori o Aleksandru Vučiću.

 

Expand player
Pogledajte više