Dragan Đilas
Printskrin
Dragan Đilas

Printskrin

Dragan Đilas, Foto: Printskrin

Bojan Pajtić je sam objavio ovu infomraciju o tome da je bez obrazloženja skrajnut iz procesa pregovora. Iako je Pajtić predložen od strane Narodne stranke i profesora Samardžića za jednog od dva pregovarača, što govori o tome da je njegov izbor posledica dogovora u opozicionom bloku, očigledno je da Draganu Đilasu to ništa ne znači. 

Zbog zavođenja lične diktature u opozicionom bloku, Bojan Pajtić se na društvenoj mreži Fejsbuk oglasio obimnim tekstom u kome je naveo da je atmosfera u opozicionom bloku veoma loša. Ne postoji konsenzus oko važnih pitanja, nema dogovora, a nema ni zajedničke političke platforme, napominje Pajtić. On posebno podvlači i problem sitnih političkih interesa koji razjedinjuju opozicioni savez jer se stranke bore za male političke poene.

Ovakav razvoj situacije na strani opozicije naročito je iznervirao politikologa Mladena Mrdalja koji se na društvenoj mreži Tviter oglasio statusom punim besa.

- Kad se setim kako su me kritikovali sto sam kritikovao opoziciju dok sam bio na televizorima, sad mi zao sto nisam i psovao - napisao je politikolog sa prizvukom velikog razočarenja u opoziciju.

Objava Mladena Mrdalja

Twiter/printscreen

Objava Mladena Mrdalja , Foto: Twiter/printscreen

Svi iz opozicije polako uviđaju da Dragan Đilas pravi veliku pometnju i donosi više štete nego koristi. Jedino on sam nije spreman da se suoči sa sobom i javnosti otvoreno prizna da je njegova politička agenda zavođenje lične diktature, jer zna da naše društvo to ne toleriše.

Pročitajte još: