Dragan Đilas
Alo! Vladimir Marković
Dragan Đilas, Foto: Alo! Vladimir Marković

Veliki deo srpskog naroda, gde god da se on nalazio s oduševljenjem je ispratio politički događaj decenije, posetu predsednika Rusije Vladimira Putina našoj zemlji. Svaki dobronameran čovek nije krio oduševljenje toplom dobrodošlicom i grandiozinim dočekom, kojeg je predsednik Srbije Aleksandar Vučić upriličio najmoćnijem političaru sveta - ali ne i srpska opozicija.

Pročitajte još:

Znajući da je to u domenu nemoguće misije, neki su se odmah uhvatili za glavu ne znajući šta da urade, ali je bilo i onih koji su odmah "postupili po naređenju" i - ispali teške budale.

Janko Veselinović, Foto: alo.rs

Tako je Đikijev jurišnik Janko Veselinović, želeći da se umili gazdi, odmah objavio debelu laž na Twiteru o broju stanovnika Rusije, u nameri da, po naređenju, umanji značaj ove moćne države.

On je stvarno našao "najgenijalniji” način.

- Pa Rusa nema više od 140 miliona, a to je nebitan broj! - napisao je nesrećni Janko, nesvestan da je ne samo slagao, već je ispao i glup.

Preporučujemo još:

Naime na tabeli kojom je hteo da obraduje gazdu Đikija, lepo piše da je podatak iz 1990. godine. Dakle od pre 30 godina! A to nije sve. Možete li da zamislite da je 140 miliona stanovnika za nekog "nebitan broj"?! I da je deveta zemlja po broju stanovnika na svetu. I PRVA po veličini! Stvarno nebitno!

Pre bismo rekli da je ovde neko drugi nebitan.