NEMA NIŠTA OD SKLANJANJA TENKA! EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Đilas, Jeremić i Zorana Mihajlović tražili da se ukloni tenk ispred Marakane! (FOTO)

Alo.rs otkriva!

Tenk na Marakani, Foto: Facebook foto / FK Crvena zvezda

Juče je ispred stadiona "Rajko Mitić postavljen tenk koji je prošao sve bezbedonosne provere, i bez motora je, a Vojska Srbije ističe da je u pitanju maketa.

 

Kako Alo.rs ekskluzivno saznaje Dragan Đilas, Vuk Jeremić i ministarka Zorana Mihajlović tražili su da tenk bude uklonjen! 

Tenk na Marakani, , Foto: Facebook foto / FK Crvena zvezda

Prema informacijama kojima raspolažemo, njihov zahtev neće biti ispunjen, i tenk do daljnjeg ostaje ispred stadiona "Rajko Mitić".

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović ranije danas rekao je da ispred stadiona Crvene zvezde nije parkiran tenk već maketa tenka.

"Policija se obratila tužilaštvu koje je reklo da nema elemenata krivičnog dela i da mesta za postupanje policije", rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Povezane vesti

 • Korisnik: Sava
  27/08/2019 - 21:11
  Da nadjemo neku dojilju voljnu da dobrovoljno podoji ove kojima tenk smeta ocito ih mame nisu dovoljno dojile pa osecaju nedostatak ljubavi a gazde ih ocito gnjece jer du nedpodob i da obave za sta su placeni pa ce ih sigurno uskoro pustiti ni vodu kao sto uvek i cine sa sluganima
 • Korisnik: penzioner
  27/08/2019 - 16:45
  Nisu meni jasni ni ovi sto su dovezli tenk tu a sad ni ovi koji bi ga sklanjali. Ko je bre ovde lud?!??!?! Koja je svrha svega ovog ?!?!??!?!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi