Đilas finansira Jankovića!

J. Marković | vesti 2017-11-01 17:45:20 2017-11-01 17:45:20

Rasulo u Jankovićevom pokretu!

RAS

Saša Janković, lider PSG-a, sve više gubi kontrolu nad svojim pokretom, u kojem postoje brojni sukobi, u kojima učestvuje i njegova supruga Slavica Janković. Situaciju pokušava da mu olakša Dragan Đilas, bivši gradonačelnik Beograda, koji daje novac za mesečno funkcionisanje PSG-a, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora bliskih Jankovićevom pokretu.

- Sinoć je održana sednica Predsedništva Pokreta slobodnih građana, na kojoj su sukobi eskalirali. Članovi PSG-a su ljuti na Slavicu, suprugu Saše Jankovića, jer se previše meša u rad pokreta. S druge strane, Slavica je besna na aktiviste i članove PSG-a i tvrdi da se ne trude dovoljno - navodi naš izvor blizak PSG-u.

- Janković se našao između dve vatre. Sa jedne strane su članovi i aktivisti PSG-a, a sa druge njegova žena Slavica, koja ne popušta u svojim zahtevima. Mislim da je Saša napokon shvatio da PSG ne može više da funkcioniše na ovakav način i da svoju suprugu mora da udalji iz pokreta - navodi naš izvor i dodaje da je lider PSG-a takvo obećanje dao svojim članovima.

Opozicionari ispalili Sašu!

Ustav podelio opoziciju! Predstavnici vladajućih i opozicionih stranaka saglasili su se u Beogradu da je potrebna promena Ustava Srbije, a isti stav, prema istraživanju „IPSOS stratedžik marketinga“, imaju i građani. Na skupu „Demokratski do ustavne reforme” učestvovali su predstavnici SNS-a, SPS-a, DS-a i Nove stranke, a predstavnici tih stranaka smatraju da Ustav treba promeniti. Za to vreme se Saša Janković na Tviteru hvalio da je njegov pokret odbio poziv na taj skup.

- Janković je članovima na predsedništvu PSG-a obećao da se njegova supruga više neće mešati u politiku i odluke Pokreta slobodnih građana. Nije mu bilo lako da donese takvu odluku i njegovi bliski saradnici kažu da je u pojedinim momentima i sam pomišljao da digne ruke od svega - objašnjava naš izvor i dodaje da je Slavica Janković često imala ispade pred članovima.

- Supruga lidera PSG-a je umela i te kako da se obračuna sa neistomišljenicima u PSG-u. „Saša i ja ovde bankrotirasmo, a vas baš briga”, poručila je ona na sednici Predsedništva - navodi naš izvor i dodaje da je ta njena izjava potpuno neopravdana jer svi u pokretu znaju ko finansira funkcionisanje PSG-a.

- Javna je tajna da novac za mesečno funkcionisanje Pokreta slobodnih građana daje Dragan Đilas, bivši gradonačelnik Beograda - zaključuje naš izvor.

Naravno reč je o lideru PSG-a Saši Jankoviću i njegovoj supruzi Slavici. Taj termin se koristi interno jer u samom pokretu ne može ništa da se dogodi bez Slavice Janković, supruge lidera PSG-a.

Da muke aktivista Pokreta slobodnih građana i te kako imaju osnova, dokaz je i pisanje medija, koji Slavicu Janković predstavljaju kao nekoga ko se i te kako meša u rad PSG-a. Na listi šest osoba od najvećeg poverenja Saše Jankovića, prva je bila Slavica.

Expand player
Pogledajte više