Dragan Đilas
Tanjug/Filip Krajincancic

 

Dragan Đilas

Tanjug/Filip Krajincancic

Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Filip Krajincancic

"Alo!" je ekskluzivno došao u posed snimka, na kojem se vidi kako lider Saveza za Srbiju sa nekolicinom svojih pristalica, nasrće na policajca u civilu.

Pročitajte još:

Đilasove pristalice su opkolile policajca, i blokirale mu put.

- Šta radiš? Gde ćeš da radiš kad Dragan Đilas dođe na vlast? - dovikivali su.

Iako su Đilas, Jeremić i Obradović tvrdili da protestvuju, kako su naveli, "isključivo protiv Vučićeve diktature" i da niko od njih ne želi da dođe na vlast u Srbiji, ovim snimkom su raskrinkane njihove prave namere.

Dakle, lidere SZS interesuje samo lična korist, pa gledaju da nasilnim putem dođu na vlast kako bi mogli da nastave da kradu!

Ovo nije bio jedini incident koji je zabeležen juče u Beogradu tokom protesta pristalica opozicije.

Tokom organizovane blokade zgrade Predstavništva Srbije, oni su najpre probili ogradu, a onda i povredili dvojicu policajaca, koji se u ovom trenutku nalaze u Urgentnom centru.

 

Komentari (2)

Joca

18.03.2019 13:47

A šta ste, pardon, očekivali od bolida koji ni cenzus ne može da predje, a MORA da opravda pare koje je uzeo za izazivanje haosa na ulicama? Kulturu?

pedja

18.03.2019 20:55

auuu koja tuga i prostakluk oko ovog Djilasa, drzavo reaguj hapsi huligane koji maltretiju svakog ko ne misli kao oni..ovo je bre ko divlji zapad, sram vas bilo kvazi demonstranti. Mafijo samo vlast trazite Sram vas bilo!