Darko Trifunović
Printscreen/Happy
Darko Trifunović

Printscreen/Happy

Darko Trifunović, Foto: Printscreen/Happy

Ako je zakazana vojna vežba u Evropi, na hiljade vojnika NATO će doći. Za njih je to obična vežba u toku epidemije koja je i održana. Sada oni istražuju koronu u svojoj propagandi sumnjajući na Rusiju, a ne Kinu.

- Nije to njihova propagnada i svi bi trebalo da znaju, da kada se kaže vojnik, podrazumeva se da je vojnik opremljen. Pod stadardnom opremom jednog vojnika, to je taj ABHO. Svaki vojnik gde god da se nađe je apsolutno zaštićen jer ima gas masku koja ga štiti - rekao je Darko Trifunović, direktor Instituta za bezbednost. 

- Kina nije odbila to, već da joj Amerika sastavlja tu međunarodnu komisiju. U opciji je da Kina pozove ljude stručnjake iz celog sveta i zato su me i pozvali - rekao je Trifunović.

Postoji i indikacija da su Kinezi pustili koronu u svet da bi se prvi odbranili, potom zavladali svetom. 

- Stigao mi je izveštaj od RATKOM-a i bio sam vrlo iznenađen, a verujem da će biti i moje kolege iz Kine. Oni su utvrdili da 60 posto antikineske propagande u Evropi dolazi iz istih onih izvora koji izvrću realnost i puštaju lažne vesti što poistovećuju sa ruskim izvorima.

- Imamo astronomske cifre zaraženih u Americi, kao i preminulih, ali imate i astronomske cifre štete koja je nastala zbog Kovida u Americi, izgubljena dobit, kompanije koje ne rade i, naravno, osiguravajuće kuće će opet morati to da plate i tražiće se Bil Gejts, onaj koji ima para. Celu igru protiv Kine i Gejtsa vodi Tramp. U Americi je jedna duboka podela, a ta Amerika koji hoćemo da vidimo je sad tamo, a mi se ponašamo kao da nije i ponovo gubimo kartu za taj brzi voz koji ide. Pogledajte izjave američkog ambasadora u Beogradu. Videćete da su te izjave dobronamerne i blagonaklone Srbiji. Čudno mi je što su se okupljali u Davosu jer znamo da se tamo odlučuje sudbina sveta, ali nisam primetio da su tamo zvali Trampa, kao i u prošlosti jer je i on multimilijarder i najmoćniji čovek sveta. Biće strašan okršaj - rekao je za kraj Darko Trifunović.

Komentari (2)

milovan

30.04.2020 10:03

Kaze Trifunovic...!!!!!! I ostade ziv.!!!!! Njega zvali Kinezi da bude u komisiji.???!! Pa on je l.d ko struja. Nista on nezna,osim ja,ja,ja,pa ja.

Perica

30.04.2020 12:45

Pa ko još veruje ovom nazovi stručnjaku,ili ga samo zovu u emisijama da zabavlja narod.