Saobraćajna policija
Alo!/Nenad Vujanović
Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Ilustracija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Pročitajte još:

 

- Odeljenje za unutrašnju kontrolu, kriminalističku istragu i profesionalne standarde MUP Makedonije podnelo je Osnovnom javnom tužilaštvu u Velesu krivičnu prijavu protiv policijskih službenika S.F. ( 27 ) i D.T. ( 22 ) iz Policijske stanice u Demir Kapiji zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo primanje mita, saopštio je na današnjoj pres konferenciji portparol MUP, Toni Angelovski.

Dvojica policajaca su pre dva dana na autoputu blizu Demir Kapije zbog prebrze vožnje zaustavili vozilo srpskog državljanina. Da mu ne bi napisali kaznu za počinjeni saobraćajni prekršaj, policajci su od Srbina zatražili mito od 50 evra.

 

- Čim im je oštećeni dao pare, otišao je u Policijsku stanicu u Negotin, gde je prijavio slučaj. Odmah nakon toga, u sadejstvu sa javnim tužiocem iz Velesa, policijski službenici iz Odelenja za unutrašnju kontrolu preduzeli su mere i aktivnosti za obezbeđivanje dokaza i dokumentovanje krivično pravnog događaja. Osumnjičenim policijskim službenicima, sudija u predhodnom postupku je odredio pritvor u trajanju od 30 dana, rekao je Angelovski.

 

 

Komentari (8)

Ja srpkinja

14.10.2018 01:10

Gadim se ovog Nazovi Srbina, bilo mu lepi da mu ne pisu kaznu, i sta onda Uradi G...o .....

TANJA

14.10.2018 01:42

Treba kazniti one koji nepostuju propise.Ali,policija ti izadje u susret,da kao stranac,ne platis ASTRONOMSKU KAZNU,jer SI KRIV 100 POSTO,ti ih castis i ONDA IM SMESTIS.KOJI SLJAM OD COVEKA.KOJI OLOS.MOLIM DA SE OBJAVI.

Сараџогла

14.10.2018 07:43

Да се не лажемо јер је овако било ... Србин их је плачљиво замолио да му не пишу казну и сам им тутнуо евре.И ОНДА ИХ ПРИЈАВИО!Ел им је дао обележене евре?Ако није онда полицајци могу рећи да им је утекао!Да су га зауставили због брзе вожње и да им је дао гас и збрисао?Рачунали су НЕКА ГА ЈЕР СЕ ЗНА КАКВИ СУ СРБИ БРЉИВИ.Зашто ја за пола века вожње немам досије у полицији?ЗАТО ШТО САМ ИМ УВЕК ПОНУДИО МИТО ЈЕР САМ ЗНАО ДА СУ МЕ ЗАУСТАВИЛИ ЗБОГ РАДИ БУРЕКА! Да и јогурата!

weety

14.10.2018 08:54

A sta si sad dobio sa tim..pa sigurno je ta kazna bila veca od tih 50e..debilcina

Milena

14.10.2018 09:00

okej prijavio ih platice taj mnogo vise drugi put

Ja

14.10.2018 10:22

To je doprinos glupog srbina. Krenuo si na put-znaci imas pare, postuj propise pa neces imati problema. Umesto 70 i vise eura ti si platio 50, ljudi su ti ucinili uslugu, trebalo je sa osmehom da nastavis dalje a ne da prijavljujes. Sada ce makedonska policija da se okomi na sve srpske tablice. Hvala ti glupi srbine sto si potvrdio svetu da smo najgori narod.

Srpska posla

14.10.2018 10:46

Spasao ga bog da ga ne privode kod sudije za prekrsaje gde bi ga kostalo mnogo vise jos ako je bio vikend onda tek u ponedeljak ali sledeci put ce ga bog kazniti mnogo gore posto je ocigledno da pravi cesto prekrsaje

Alex

15.10.2018 19:37

Iznenadjena sam komentarima, korupciju treba prijaviti. Sa jedne strane svi kukamo na korupciju a sa druge strane je opravdavamo. Svaki pojedinac treba da uradi nesto sto ce doprineti razvoju drustva i smanjenju korupcije a ne ocekivati da politicari ili neko drugi to uradi umesto vas.