Danas su napali Alo, a pogledajte šta su radili pre: SNIMAK razotkriva najprljavije tajne Đilasovih jurišnika (VIDEO)

Alo.rs | vesti 2019-06-03 21:36:53 2019-06-03 21:36:53

Predsednik opštine Stari Grad Marko Bastać upao je danas u redakciju Alo i brutalno vređao novinare i urednike, a pogledajmo sada, ko je zapravo ovaj čovek i kako je počeo svoju karijeru radeći sve ono protiv čega se navodno bori.

Alo!/Vladimir Marković

Bastać je bio urednik produkcijske kuće "Emoušn" koja je prva uvela rijalitije u Srbiju, a vlasnik je bio jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas.

U svom programu, Bastać se zalaže za slobodu medija i zaustavljanje pritisaka na iste, ali svoje ideje može malo da zaobiđe kada je potrebno da se upadne u Alo i divljački viče po redakciji, preti i ponaša se agresivno.

 

Takođe, protiv je "zagađivanja" medijskog prostora neprimerenim sadržajima i rijalitijima koje prvi uveo sa svojim mentorom Đilasom.

Dakle, protiv "zagađivanja", samo ako, za njega, nema zarađivanja.

Kada je Bastać napustio DS, stranka se oglasila:

- Očekivali smo da sa njim izađe i njegova familija koju je rasporedio na funkcije po Starom Gradu.

 

U DS su istakli da je Bastać u aferu pronevere 10.000 evra, nakon čega je napustio stranku.

Ubrzo su DS napustili i najbliži članovi njegove familije.

Bastać je na vlasti u Starom Gradu sa SRS koju naziva lažnom opozicijom i SPS koji je deo vladajuće većine u Srbiji, kao i DSS-om.

 

Uz Bastaća je, u redakciju Alo, upao i Branko Miljuš, najbliži saradnik Vuka Jeremića i bivši direktor tabloida "Press" koji je bio u vlasništvu Dragana Đilasa i Miroslava Miškovića.

Tada im nije smetalo tabloidno pisanje, već danas kada je trebaloi napasti one koji ne misle kao oni, ili im se ne sviđa ono što pišu.

Posle upada Bastaća i Miljuša u redakciju Alo, hoće li se u narednom izveštaju Evropske komisije pomenuti ovaj slučaj?! Naravno da neće.

Pogledajte ko su zapravo Bastać i Miljuš u priloženom snimku:

 

Pročitajte i:

 

 

 

Expand player
Pogledajte više