Dragan Đilas
Alo! /Vladimir Marković
Dragan Đilas

Alo! /Vladimir Marković

Dragan Đilas, Foto: Alo! /Vladimir Marković

Član Glavnog odbora SNS Damir Handanović podsetio je da je najgori gradonačelnik u istoriji Beograda Dragan Đilas, grad zadužio za 1,2 milijarde evra, a svakog građanina za 630 evra, te je želeo u ime Beograđana da mu pošalje zahvalnicu za njegova nedela, ali da nije siguran od brojnih Đilasovih prijavljenih nekretnina na kojoj adresi bi ga našao.

Damir Handanović

Alo!/Vladimir Marković

Damir Handanović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

“Đilas je čovek koji je kao direktor Narodne kancelarije predsednika Republike, pa ministar za nacionalni investicioni plan, pa gradonačelnik Beograda, ojadio građane a svoje bogatsvo uvećao”, rekao je Handanović.

Pročitajte još:

 

Handanović je dodao da se Đilas iz Češke vratio kao propali preduzetnik sa 74 hiljade evra, a da danas prijavljuje 25 miliona evra u nekretninama.

“Mi zato imamo nedoumicu na koju adresu da pošaljemo zahvalnicu najgorem gradonačelniku Đilasu. Dogovorili smo se da uradimo još ovih zahvalnica i da pošaljemo na sve adrese koje je Đilas projavio Agenciji za borbu protiv korupcije, da budemo sigurni da će stići do Đilasa zahvalnica za to što je upamćen kao apsolutni prvak u krađi narodnih para”, zaključio je Handanović.

Bonus video

Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata