Luka Dačić i Dragan Marković Palma
Alo / M. Jošida
Luka Dačić i Dragan Marković Palma

Alo / M. Jošida

Luka Dačić i Dragan Marković Palma, Foto: Alo / M. Jošida

Naime, mlađani Dačić se u Centru „Sava“ pojavio u plavom kariranom sakou, koji je gotovo isti kao sako koji je više puta u javnosti nosio Aleksandar Vučić, lider SNS-a i predsednik Srbije.

Ivica Dačić je za „Alo!” kazao da je kongres SPS-a bio sjajno organizovan, a prokomentarisao je i stajling svog sina Luke.

Pročitajte još:

 

- Mislim da je kongres bio izvanredan, pokazatelj snage, jedinstva i modernizacije SPS-a. Čestitam svima koji su učestvovali u organizaciji, a pre svega predsedniku Izvršnog odbora Vladanu Zagrađaninu i idejnom kreatoru Tomi Baboviću - rekao je on.

Zamoljen da prokomentariše to što je njegov sin Luka nosio sako sličan onom koji smo često mogli videti na predsedniku Srbije, Dačić je odgovorio:

- Što se tiče drugog pitanja, očito je da prate modne trendove.

 

Čini se da su i ostali funkcioneri i delegati SPS-a i te kako vodili računa o stajlingu za jubilarni kongres, pa su se trudili da na sebi imaju bar neki detalj u crvenoj boji, koja je karakteristična za tu partiju.

Prednjačila je potpredsednica socijalista Slavica Đukić Dejanović, koja se pojavila u crvenom kompletu, a veliki broj funkcionera odlučio se za kravatu u istoj nijansi.

Antić fotkao Palmu!

Atmosfera na kongresu SPS-a bila je vesela, a mnogi socijalisti su iskoristili prisustvo koalicionog partnera i lidera JS-a Dragana Markovića Palme da se slikaju sa njim. Dok je Palma strpljivo pozirao, ulogu fotografa preuzeo je potpredsednik SPS-a Aleksandar Antić.

 

Komentari (3)

nena

24.12.2018 07:20

Mladi socijalisti, bahati do krajnjih granica bez postovanja za kolege sa interesom na prvom mestu

baron

24.12.2018 08:39

Uh kako se nije latio šrafcigera ili recimo volana.Odma u političare tu prsti padaju u med.

nedjo

24.12.2018 09:08

eh,živote... i posle dačića dačić