Dačić se ošišao na dvojku!

Novi predsednik parlamenta iskazao poštovanje prema kolegama poslanicima, pa je pre skupštinske stolice zaseo u frizersku

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: Tanjug

Dačić se šišao, Mrka prepolovio, a Palma zasmejavao poslanike! Ivica Dačić, lider SPS-a, glancnuo se pred odlazak na novi posao u Skupštini Srbije, te je juče osvežio svoju frizuru koju decenijama ne menja.

Kada smo ga upitali da li se šišao, on nam je kratko poručio: „Jesam, naravno!“.

To nije bila jedina promena u poslaničkom klubu socijalista, jer je svoj izgled, ali radikalno, promenio i počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić. Popularni Mrka se bukvalno prepolovio, a zahvalnost za to duguje svojoj lepšoj polovini pevačici Ani Bekuti.

Za smeh u skupštinskoj sali bio je zadužen lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji je u svom maniru pohvalio svog koalicionog partnera Ivicu Dačića.

- Ivica Dačić je skroman čovek. Da vam kažem, on je na moru bio za ovih 12 godina pet puta i to sam ga ja vodio u Grčku, gde je najjeftinije u Paraliji, gde svi jedu giros. Ivica i ja jedemo giros sa ljudima. Dok nije postao ministar inostranih poslova imao je jedne pantalone, odnosno dva para. Jedne one što nose električari, pa stavljaju šrafciger u džep, i onda je bila kritika njegovih savetnika koji su kazali: „Ej bre, čoveče, ne predstavljaš ti samo sebe“. Jedva smo ga naterali da kupi tri odela - kazao je Palma i istakao da je imao koronu koja je trajala svega 40 minuta.

Za razliku od prošle sednice, koja je održana 3. avgusta, poslanici i novinari juče nisu dobijali maske na ulazu u zgradu, već su nosili svoje, a i u sali poslanici nisu bili pregrađeni pleksiglasom kao tada, već se pregrade nalaze samo ispred poslanika. Parlamentarcima je na ulazu i ovog puta merena temperatura, a obezbeđeno je i sredstvo za dezinfekciju ruku.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi