Ivica Dačić
Alo!/ Masanori Jošida
Ivica Dačić

Alo!/ Masanori Jošida

Ivica Dačić, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

* Marčelo Lala, koji je 2012. bio pod sumnjom da je devojke iz svoje modne agencije podvodio političarima na bunga-bunga žurkama, 2018. je postavljen za počasnog konzula Srbije u Italiji!

* Dačić kaže: "Odakle sad ja to znam, prvi put čujem"

* Srpski građani u Italiji su šokirani

Marčelo Lala (46), koji je u novembru prošle godine postavljen za počasnog konzula Srbije u italijanskoj regiji Kampanja, bio je u središtu skandala zbog podvođenja devojaka na čuvenim „bunga-bunga“ zabavama koje su organizovane za političare!

Pročitajte još:

 

- Afera u čijem je središtu bio Lala izbila je u februaru 2012, posle čuvene zabave na kojoj je bilo mnogo lokalnih političara i moćnika, a navodno je povod za nju bio promocija jedne TV emisije. Međutim, posle žurke, u italijanskim medijima isplivali su detalji sa zabave - da su devojke koje su zabavljale goste bile oskudno odevene, na visokim štiklama i da nisu nosile veš, pa su je nazvali „erotskom žurkom bez gaća“.

Lala se tada oglasio u medijima. Priznao je da je njegova agencija dovela devojke, od kojih su neke bile maloletne, ali je tvrdio da njihov zadatak nije bio da seksualno zadovolje goste, već da budu lepe i da se promovišu. Priznao je i da ih je platio 60 evra.

- Srpski građani u Italiji šokirani su i izuzetno im smeta da ih kao počasni konzuil predstavlja čovek koji je suvlasnik modne agencije koja je svojevremeno angažovala devojke za 60 evra. Činjenica je da se njegovo ime provlačilo u tom kontekstu u italijanskim medijima, iako je on tvrdio da devojke nije angažovao za pružanje seksualnih usluga, već samo za animiranje političara. Pitamo se da li čovek s takvom prošlošću zaslužuje da bude počasni konzuil Srbije - kaže izvor.

Ivica Dačić, šef doplomatije, kaže da je Marčelo Lala predlog otpravnice poslova ambasade u Rimu Tatjane Garčević.

Vučić doneo epohalnu odluku, tiče se srpske vojske!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 04.09.2019. 17:47 - 04.09.2019. 18:22 Neočekivano! Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug/Predsedništvo Ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna. VAŽNE INFORMACIJE ZA BIRAČE Izbori u Srbiji više neće izgledati isto! Stefanović otkrio šta se sve menja!

- Nama ga neko predloži (Lalu), mi damo na proveru službama, ako je OK, šaljemo Italijanima, ako je i njima OK, ide odluka. Svima je bilo u interesu da nema smetnji i odakle sad ja to znam, prvi put čujem - kaže Dačić i dodaje da je Lala samo dobio dozvolu za postavljanje, ali da nikada nije otvoren konzulat. 

Ivica Dačić

Alo/ Marko Đokovic

Ivica Dačić, Foto: Alo/ Marko Đokovic

Bonus video

Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete