MINISTAR OŠTRO! Dačić poslao zastrašujuću poruku Albancima! Od njegovih reči zločinci iz UČK sakriće se u mišju rupu

Sve je otkrio...

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: Tanjug/Dimitrije Gol

* Ramuš Haradinaj pozvan u Hag

* Odmah potom podneo ostavku

* Dačić je novinarima u Beogradu kazao da se nada da će zločini počinjeni nad Srbima biti kažnjeni

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da pozivanje osumnjičenih pred Specijalni sud za zločine OVK predstavlja početak istražnih radnji i dodao da se nada da ti zločini neće ostati nekažnjeni.

Dačić je novinarima u Beogradu kazao da se nada da će ti zločini biti kažnjeni, bez obzira na to koliko rezervi ima prema raznim međunarodnim sudovima, koji su uglavnom sudili Srbima, a ne drugim narodima na prostoru bivše Jugoslavije za zločine protiv Srba.

BEDAN PLAN OPOZICIJE! Hoće da sruše Aleksandra Vučića preko beba! Pratili članove porodice Siniše Malog, pa PRESRELI MAJKU SA DETETOM! (VIDEO)

"Očekujemo da se ta praksa promeni. Ne bih za sada komentarisao ništa više, imajući u vidu da se ta tema na Kosovu i Metohiji zloupotrebljava u smislu određenih političkih igara unutar unutrašnje političke scene Kosova i Metohije, a veliko je pitanje da li tu zaista i postoji neki sukob između njih", kazao je Dačić.

Aleksandar Vučić, Ivica Dačić
Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Dodao je da je sigurno to da svi misle isto kada je u pitanju nezavisnost Kosova i svi misle isto kada je u pitanju OVK, odnosno svi opravdavaju zločine OVK prema Srbima.

Ministar je naveo da su danas i Tači i Haradinaj istakli značaj onoga što je Međunarodni sud pravde uradio pre nekoliko godina kada je doneo savetodavno mišljenje.

BRUTALNI NAPAD ĐILASOVACA NA BILJANU POPOVIĆ IVKOVIĆ Marija Obradović: Ženomrzački komentari nisu ništa novo za Đilasove pulene iz Saveza za Srbiju

Kako kaže, Tači je danas rekao i da je to najveća međunarodna pobeda Kosova.

"Žalosno je što su tu međunarodnu pomoć izvojevali koristeći lošu odluku i Tadića i Jeremića u to vreme, imajući u vidu da je loše postavljeno pitanje dalo i takav odgovor", naveo je šef srpske diplomatije.

Kako kaže, Beograd nastavlja borbu do kraja, što znači da će se boriti da se iznađe pravedno, kompromisno rešenje za problem Kosova i Metohije.

OTPOR NATO ATAKU! Lazanski otkrio koga Zapad najviše mrzi u Srbiji! PRST U OKU ZLOČINAČKOJ ALIJANSI!

"Nadam se samo i želim da se ne završi kao sa ovim drugim sudom - Međunarodnim tribunalom za zločine u bivšoj Jugoslaviji, koji je na kraju krajeva služio samo za osudu Srba", naveo je Dačić.

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Salim
  23/07/2019 - 12:35
  Ako je prethodni sud bio samo za srbe što ste onda poslali Albance tamo gde nije im bio mesto.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi