PRLJAVA IGRA PREKINUTA Dačić otkrio prve Makronove korake! Posle ovih reči Albanci nemaju kud!

Dačić smatra da je ovo jedna od najvažnijih poseta stranih državnika

 

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: Tanjug/Dimitrije Gol

* Prva poseta francuskog predsednika nakon 18 godina

* Dačić smatra da je ovo jedna od najvažnijih poseta stranih državnika

* Ministar spoljnih poslaova smatra da će Makron pomoći Beogradu u dijalogu sa Prištinom

On je rekao da je dolazak Makrona jedna od najvažnijih poseta stranih državnika u poslednjoj deceniji.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da se nada da će francuski predsednik Emanul Makron, koji danas dolazi u Beograd, prekinuti "igru" oko taksi Prištine na srpsku robu i dati uveravanje da će se to uskoro okončati".

PREDSEDNIK SRBIJE U EMISIJI "HIT TVIT"! PRIŠTINA SPREMILA SPECIJALCE Vučić otkrio opasan plan Albanaca, iskoristiće posetu Makrona

Dačić je, odgovarajući na pitanje da li Francuska može da utiče da Priština ukine takse kako bi se nastavili pregovori sa Beogradom rekao da se nada da će se taj odgovor čuti od predsednika Francuske.

"Ne može niko da me ubedi da zapadna Evropa, čiji je Francuska jedan od lidera, kao i SAD, koji su Prištinu toliko zadužili zalaganjem za nezavisnost Kosova, ne mogu da nateraju (Ramuša) Haradinaja da već osam meseci ukine jednu sramnu administrativnu odluku zbog koje stoji najvažnije političko pitanje", rekao je Dačić.

Emanuel Makron
Emanuel Makron, Foto: Tanjug

Prema njegovim rečima, Beograd "nikada ni sa jedne strane od tih adresa nije dobio uverljiv odgovor otkud ta nemoć". ;"Zato se nadam da će predsednik Makron prekinuti ovu igru i dati nam uveravanje da će ova mučna i sramna epizoda biti uskoro okončana", rekao je Dačić.

MAKRONOVA ZLATNA SVITA! Sa francuskim predsednikom stiže specijalan tim, posle njih Srbija će biti MNOGO BOGATIJA!

On je rekao da je dolazak Makrona jedna od najvažnijih poseta stranih državnika u poslednjoj deceniji i da joj Beograd pridaje veliki značaj jer od nje ima velika očekivanja.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi