"MORA DA BUDE ŠIRI" Dačić odbrusio Kolindi, a onda od nje zatražio da učini jednu stvar koja će je izludeti!

Dačić je oceno da je u Hrvatskoj antisrpska kampanja u kontinuitetu

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

* Dačić je oceno da je u Hrvatskoj antisrpska kampanja u kontinuitetu, svejedno da li je u toku neka kampanja za izbore

* On se zapitao da li je normalno, u 2019. godidni, da još pričamo o svemu tome, i dodao da je to je dokaz koliko je promašena priča

Pročitajte još

* Nisam čuo da je u Srbiji neko pretučen samo zato što je ovde gledao "Dinamo", prokomentarisao je danas sprski šef diplomatije Ivica Dačić

On se zapitao da li je normalno, u 2019. godidni, da još pričamo o svemu tome, i dodao da je to je dokaz koliko je promašena priča.

Nisam čuo da je u Srbiji neko pretučen samo zato što je ovde gledao "Dinamo", prokomentarisao je danas sprski šef diplomatije Ivica Dačić izjavu predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović da nije svaki incident etničkog karaktera, naglašavajući da bi takve incidenti u Hrvatskoj trebalo "jednostavno da osude"

SIKTER, NEMA NIŠTA OD TOGA! Vučić digao narod na noge - Bokija 13 u Srbiji neće biti dok sam ja živ!

Dačić je oceno da je u Hrvatskoj antisrpska kampanja u kontinuitetu, svejedno da li je u toku neka kampanja za izbore.

- Oni negiraju svoje zločine iz prošlosti, a insistiraju na zločinima Srba iz 90-tih. Mi treba da zajedno imamo poziciju da osuđujemo sve zločine, rekao je Dačić.

Predsednik Vučić odlučio da saopšti sve! Srbija će biti na nogama u 21 čas!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 01.09.2019. 07:44 - 01.09.2019. 08:02 Neočekivano! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Predsednik Vučić će se večeras u 21 čas pojaviti kao gost na televiziji "Pink" u emisiji "Hit tvit", koju vodi voditeljka Verica Bradić. On će se tom prilikom obraditi svim građanima Srbije i prokomentarisati političku i društvenu situaciju u zemlji, kao i novonastale prilike.

On se zapitao da li je normalno, u 2019. goidni, da još pričamo o svemu tome, i dodao da je to je dokaz koliko je promašena priča, koja stalno podstiče neke incidente i utiče na živote ljudi.

- Hoćemo li mi da i danas živimo u plemenskim sukobima?, zapitao se Dačić i ocenio da je sve stvar racionalnog interesa da se živi zajedno u ovom regionu.

DIREKTNO IZ PREDSEDNIŠTVA Vučić uživo u programu saopštio koji ministri više neće biti na svojim pozicijama!

On je podsetio na inicijativu jednog od kandidata za predsednika Hrvatske Zorana Milanovića koji je kao premijer u Beogradu predlagao da se odnosi normalizuju tako što bi se o problemima razgovara po korpama, gde bi u jednoj bila pitanja iz prošlosti, u drugoj sadašnji, a u trećoj prilike da se sarađuje u budućnosti.

- Posle su krenule rasprave u Hrvatskoj, i sve je otišlo u zaborav, rekao je Dačić i ocenio da je to u suštini jedini dobar pristup da bi imali bolje odnose.

On je podsetio da će Hrvatska od 1. januara preuzeti predsedavanje EU i da bi njihovi pogledi "morali da budu širi".

Dačić je ocenio i da Hrvatska deo kontinuiteta ima i sa Nezavisnom državom Hrvatskom koja nije stvorena "dekretom iz Berlina", a stizala je do Zemuna, Novog Sada i Šapca.

GOTOVO JE! Vučić je uspeo! U narednih 10 dana stiže konačno rešenje!

On je rekao da su neuporedivi NDH i Nedićev režim u Srbiji tokom Drugog svetskog rata, jer "Nedić nema zločina prema Hrvatima, nego prema Srbima".

- Mi nikada nismo rehabilitovali bilo kakve marionetske režime, ni ljude koji su bili u službi okupatora u Drugom svetskom ratu, rekao je Dačić i dodao da je on izbacio sliku Nedića iz zgrade Vlade Srbije.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi