RAZOTKRIO PRLJAVI PLAN! Dačić obelodanio na šta je sve spremna opozicija, skandal ispred Predsedništva je tek početak!

"Pošto ne mogu da dobiju mnogo učešćem, nekako im je lakše da će to biti bojkot"

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: Printscreen

 

 

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je danas da međunarodna zajednica ne priznaje kategoriju bojkota izbora, a da opozicija u Srbiji kalkuliše šta im više odgovara - da li više dobijaju učešćem ili bojkotom.

- Pošto ne mogu da dobiju mnogo učešćem, nekako im je lakše da će to biti bojkot. Vučić je rekao da će im dati sve što traže, samo da se utvrdi šta tačno traže - rekao je Dačić za TV Pink.

VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE! Velika akcija na Andrićevom vencu, otvaraju SVE PRILAZE! Njegov život je NA IZVOLTE!

Incidente oko zgrade Predsedništva vidi kao pokušaj novih impulsa "zamrlim opozicinonim aktivnostima", i skreće pažnju da su izborni uslovi, čiju izmenu traže, iz vremena Borisa Tadića, Vojislava Koštunice i Zorana Ðinđića.

SRBIJA U ŠOKU, ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Policija upala na jahtu! Čuveni SRPSKI POLITIČAR i poznati kriminalac uhvaćeni zajedno!

- To su izborni zakoni i pravila koji su doneti tada, kao i načini finansiranja, učešće funkcionera... - rekao je Dačić.

Kaže da ga nedavni razgovori između vlasti i opozicije podsećaju na razgovore u kojima je i on učestvovao na okrugom stolu vlasti i opozicije 1992. godine, te navodi da je opozicija tada imala sličnu situaciju kao i sada, jer im je bio kriv izborni sistem.

- Na kraju, akademik Nikola Milošević je rekao: ''Nema tih uslova pod kojim ćemo izaći na izbore''. Zato što je najlakse bilo da se ne izađe na izbore - rekao je Dačić.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi