PUTIN GA SAMO HLADNO GLEDAO! Dačić doživeo užasan peh pre nego što je zapevao: Nije mi bilo prijatno!

Šef diplomatije Ivica Dačić doživeo je peh pred ruskom delegacijom - kad je "Kalinku" pevao predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, pokvario mu se mikrofon. Na svečanom ručku koji je priređen u Palati Srbije u čast ruske delegacije, planirano je da Dačić otpeva dve pesme u čast gostiju - "Kalinku" i "Rjabinušku".

Vladimir Putin, Ivica Dačić
Vladimir Putin, Ivica Dačić, Foto: Printscreen

Kako je ministar rekao, tokom izvođenja pesme je došlo do nezgode i da mu nimalo nije bilo prijatno.

- Vučić me je zamolio da otpevam "Kalinku" i bila mi je čast. Međutim, mikrofon nije bio dobar. Nije mi bilo prijatno kada se pokvario, pomislio sam: "Pa gde baš sad"... Brzo su mi doneli drugi, pa sam ga zamenio - navodi Dačić.

Na pitanje da li je nešto poklonio kolegi Sergeju Lavrovu, šefu ruske diplomatije, Dačić navodi:

- Lavrovu sam poklonio šajkaču i čuturu s rakijom od dunje. Putinu nisam ništa poklonio, jer nisam ja bio domaćin - kaže on.

Šef diplomatije nije bio domaćin ruskoj delegaciji, ali je jedini političar s kojim se predsednik Rusije prisno pozdravio po sletanju na beogradski aerodrom - zagrlio ga je i poljubio u obraz.

To ne treba da čudi, kaže Dačić, jer ga s prvim čovekom Rusije, kao i sa još nekoliko njegovih saradnika veže duboko prijateljstvo, te se uvek tako pozdravljaju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi