Siniša Mali
Alo!/ Dejan Briza

 

Siniša Mali

Alo!/ Dejan Briza

Siniša Mali, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Novinarima Krika nije bilo dovoljno što napadaju mene već godinama unazad i izmišljaju mi razne afere, nego su sad prešli i na mog brata, moju bratanicu Unu, i njenu majku.

Ćutao sam kada su mene napadali, ali ne mogu da ćutim sada kada napadaju mog rodjenog brata i njegovu porodicu. Verovatno im je ponestalo ideja pa nemaju šta više da kažu o meni, te su prešli na moje najbliže, koji sad treba da ispaštaju, iako nemaju nikakve veze sa politikom.

Uhođenje i presretanje na ulici majke sa šestomesečnom bebom oni nazivaju istraživačkim novinarstvom... To je stvarno otišlo predaleko. Ja sam već godinama u politici, i naučio sam da trpim njihove besmislene napade, njihova dobacivanja, njihova praćenja, njihovo čekanje svakog jutra na poslu u Skupštini grada...

Pročitajte još:

Trpeo sam i napade oko nepostojećih stanova, za koje se naravno na kraju ispostavilo da su lažni. Ali porodica mog brata to ne može i ne treba da trpi.

Samo se pitam šta je sledeće? Koliko daleko planiraju da idu? Očigledno smatraju da su im u političkoj borbi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sva sredstva dozvoljena.

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Komentari (1)

Neske

23.07.2019 12:55

Napadi na decu i clanove porodice su nedopustivi i za svaku osudu.