NUMEROLOG MIŠA ZOMBORAN U RAZGOVORU ZA ALO! Crnogorski predsednik je u svojoj sudbinskoj godini i čeka ga STRAŠNA SUDBINA!

Milo Đukanović, neprikosnoveni vladar Crne Gore, biće kažnjen od boga posle pretnji da će se izboriti za autokefalnost nepriznate crnogorske pravoslavne crkve, koja se nameračila da otme 650 srpskih svetinja na teritoriji Crne Gore, među kojima je i manastir Ostrog.

Milo Đukanović
Milo Đukanović , Foto: AP Risto Bozovic

* Numerolog kaže da Đukanović ima vrlo zanimljiv datum rođenja

* Nalazi se u prelomnoj godini

* Sve što je radio protiv naše zemlje "obiće mu se o glavu"

To za „Alo!“ otkriva numerolog Miša Zomboran, koji je jedini tačno prognozirao da će Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, koji se tereti za njenu smrt, izaći iz Centralnog zatvora posle 10 meseci boravka u pritvoru i prvi najavio da će suđenje u medijski najpraćenijem slučaju crne hronike u Srbiji početi ove jeseni!

U razgovoru za „Alo!“, Zomboran ističe da usvajanje predloga zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori neće pomoći Milu da se domogne Ostroga.

 

- Ne, Milo nam neće uzeti Ostrog! To je bio njegov pogrešan pokušaj u pogrešno vreme da zaradi još novca i da se osveti Srbiji. Zbog toga će biti kažnjen od boga, jer je zaboravio da ga njegovi anđeli čuvari neće doveka čuvati. Crnogorski predsednik ima veoma zanimljiv datum rođenja, što bi narod rekao, ima više sreće no pameti, a nalazi se u svojoj sudbinskoj godini. Za njega bih samo dodao: „Ko se mača lati, od mača i strada“.

Numerolog Miša Zomboran
Numerolog Miša Zomboran , Foto: Privatna arhiva

 Srbi su na Milove pretnje uzvratili da će Ostrog braniti oružjem, ima li razloga za brigu?

- Može samo da se ponovi scenario kada je narod branio krstionicu u Tivtu, ali i sami znamo šta se sve vekovima dešavalo oko manastira Ostrog i moštiju Svetog Vasilija Ostroškog. Uz pošten narod, prave vernike i pomoć evropskih institucija, može bez nasilja zauvek da se stavi tačka na celu situaciju.

Čuda u svetinjama su poruke upućene narodu

Uoči Uskrsa 2013. godine, u dvorištu manastirske crkve u Vitovnici kod Petrovca na Mlavi proplakao je portret oca Tadeja prislonjen na njegov nadgrobni spomenik, šta znače takvi događaji?

- Takva čuda su ništa drugo do poruke samog sveca da se zapitamo šta radimo i šta bi trebalo da radimo. Ne treba da se plašimo toga, kako mnogi prevode takve događaje, već da sveobuhvatno obratimo pažnju na svoje postupke.

 Da li će deca na Kosovu ostati bez hleba i mleka?

- Srbija u ovoj situaciji neće dozvoliti da nam deca budu gladna na Kosovu.

Da Ii će Priština ukinuti takse na robu iz Srbije i kada?

- Dobro znamo zašto se sve ovo dešava na Kosovu, tačnije, šta je cilj. Takse neće biti ukinute u skorije vreme, dokle god se evropske institucije ne probude i ne reaguju kako treba.

Da li će Priština ovakvim merama postići jedini cilj - etničko čišćenje severa Kosova?

- Srbija, kao i sam predsednik Vučić, u sve većem su iskušenju kada je Kosovo tema. Problema može biti tokom jeseni i 2020, kada Srbiju očekuju promene na svim poljima.

Srbi se sve više okreću bogu i veri, da li odlazak u svetinje i molitve u tome pomažu?

- Naravno! Srbima jedino iskrena vera, iskrena molitva i uopšte pošteniji život mogu doneti mnoga rešenja. Nažalost, mi smo čudan narod, dok imamo i poslednju mrvu hleba, nećemo da se smirimo i istinski okrenemo bogu i veri.

Manasttir Ostrog
Manasttir Ostrog, Foto: Shutterstock

Da li možete da izdvojite neki od srpskih manastira čije su ikone i mošti čudotvorne?

- Ne bih da izdvojim nijedan manastir ili bilo koje duhovno mesto, već mogu da kažem da svako od nas treba da ode tamo gde se oseća prijatno i smireno. Idite, pomozite sebi i svojoj porodici, prijateljima, kao i samoj svetinji koliko možete. Molitva je još jača nad nekom od relikvija u pravoslavnim svetinjama, kako u Srbiji, tako i u Rusiji, Grčkoj i Rumuniji.

"MOLIMO ZA RAZUMEVANJE GRAĐANA" Beograd će danas biti BLINDIRAN, sve što treba da znate o poseti Makrona Srbiji, ovi detalji su KLJUČNI!

SRBIJA DOBIJA NOVU TELEVIZIJU! Potpisan je ugovor! U pitanju je ČUVENA SVETSKA KUĆA! Izvršni direktor stiže danas sa Makronom!

VUČIĆEVA SAVETNICA ZA MEDIJE POTVRDILA! Uključila se UŽIVO U PROGRAM i saopštila VELIKU VEST! Sa Makronom u Beograd stiže i ON!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi