Luka Petrović
Alo.rs
Luka Petrović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Po ko zna koji put se pokazalo da sve što smo govorili o crnogorcu Marku Bastaću, da je istina. Čovek je dokazani kriminalac i baraba.

Pročitajte još:

Pored svega što je do sada Đilasov najbliži saradnik i potpredsednik njegove stranke uradio, sistemski i sistematski pljačkao i uništavao 25. maj, zadužio ga za milion evra, uništavao privatnu imovinu, ulazio i rušio gradilišta i građevinske znakove, nasilno upadao u zgradu Radio televizije Srbije, pretio ljudima, ovaj poslednji događaj i svedočenje njegovog venčanog kuma o svim protivzakonitim radnjama, uzimanju mita, reketiranju nevladinih organizacija, izvlačenju para za njega i njegove saradnike i na kraju, kao u mafijaškim filmovima, zversko mučenje i maltretiranje svog kuma, samo zato što ti jedan koverat nije doneo - istakao je Petrović.

Marko Bastać

Tanjug/Dragan Kujundžić

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

On je pozvao nadležne državne organe da reaguju.

- Sve ovo je jedan par ekselans primer kako se vi ponašate i šta radite tamo gde ste na vlasti i šta bi uradili Dragan Đilas i vaša družina sa našom zemljom i svima onima koji bi vam se suprotstavili i koji bi imali drugačiji stav od vašeg.

Vučić stao pred novinare i otkrio informaciju o S-400 koja zanima ceo region!

Renovirana zgrada Palate pravde u Savskoj ulici u Beogradu otvorena je danas, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića. Foto: printscreen 13.01 - Izjave za medije - Država Srbija plaća nešto više od 19 miliona evra, EU 1,9 miliona. Zahvalan sam na ukupnoj podršci. Pre svega sam zahvalan građanima Srbije koji su nam dozvolili da izvršimo reforme.

Pozivam nadležne državne organe da što pre reaguju i da država jasno i nedvosmisleno pokaže da niko, pa makar to bili Dragan Đilas i Marko Bastać, nije iznad zakona - zaključio je Petrović.

Bonus video

Boba Živojinović dužan Palmi