Donald i Ivanka Tramp
Profimedia
Donald i Ivanka Tramp

Profimedia

Donald i Ivanka Tramp, Foto: Profimedia

Komentarišući dolazak žene koju mnogi nazivaju „očima i ušima Donalda Trampa“, spoljnopolitički analitičar Zoran Spasić za naš list navodi da će njime na prvom mestu biti ojačana ekonomska saradnja Srbije i SAD.

Zoran Spasić

Printscreen

Zoran Spasić, Foto: Printscreen

Karijerni diplomata Zoran Milivojević ističe da je veoma važno što će ova poseta uslediti neposredno nakon sastanaka i sporazuma u Vašingtonu.

Krle: Da budemo dobri domaćini!

- Gospođa Tramp je i kći, a i savetnica američkog predsednika. Tim su šanse da mu skrene pažnju na teme od koristi za Srbiju velike. Treba da se potrudimo i budemo joj dobri domaćini - poručio je za naš list marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

Ivanka Tramp rođena je 1981. kao drugo dete u prvom braku Donalda Trampa sa Čehinjom Ivanom Tramp. Radila je u nekoliko organizacija, direktorka je jedne od očevih firmi, a poseduje i svoju firmu koja se bavi modnim dizajnom. Već 11 godina je u braku sa Džaredom Kušnerom, koji je takođe deo političke svite Donalda Trampa, i sa njim ima troje dece.

Ivanka se ne slaže s Melanijom

Američki mediji, osim o odličnom odnosu ćerke sa ocem, naširoko pišu i o njenim svađama i neslaganju s maćehom Melanijom Tramp oko mesta u Beloj kući. Njih dve nikada nisu bile u dobrim odnosima, a Ivanku nazivaju „prvom ćerkom“ SAD zbog njenog uticaja na politiku oca.

PROČITAJTE JOŠ