"ZAPALIĆE SRBIJU!" Ceo region najavljuje veliko zlo koje spremaju Đilas, Boško i Jeremić!

"Ovo nije poslednji nivo, biće i narednih nivoa", istakao je Jeremić gostujući u jednoj emisiji

Savez za Srbiju
Savez za Srbiju , Foto: Alo! Vladimir Marković

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić istakao je gostujući u jednoj emisiji da svi oni neredi i nasilje koje je viđeno proteklog vikenda u Beogradu nije ništa naspram onoga što će uslediti.

 

Njegovo izlaganje kako je vreme da opozicija blokira saobraćajnice i parališe mnoge institucije sa ozbiljnošću su uzeli i mediji u regionu.

OPOZICIJA NAMERAVA DA PARALIŠE CELU SRBIJU Jeremić najavljuje blokiranje saobraćajnica, blokadu institucija, prestanak rada na fakultetima...

Tako je tiražni sarajevski "Dnevni avaz" pod naslovom "Neredi i nasilje koji su viđeni proteklog vikenda u Beogradu nisu ništa naspram onoga što će uslediti", prenosi intervju Vuka Jeremića i njegove tvrdnje o radikalizaciji protesta u Beogradu.

Dnevni avaz o tvrdnjama Vuka Jeremića
Dnevni avaz o tvrdnjama Vuka Jeremića, Foto: Printscreen

 

Podsetimo, protesti u režiji fašiste Boška Obradovića i tajkuna Đilasa i Jeremića prešli su u domen nasilja kada su demonstranti u subotu upali u zgradu RTS-a, gde su vređali i napadali novinare zašto što im se ne sviđa njihov način izveštavanja. Intervenisala je policija, izbacila je huligane, a nekoliko njih je uhapšeno.

 

Sutradan, nasilnici su opkolili zgradu Predsedništva Srbije pokušavajući da nasilno svrgnu sa vlasti predsednika Aleksandra Vučića, ali im to nije pošlo za rukom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi