Cela Srbija gleda u sako Ane Brnabić, ali to je samo delić pojave koja je ostavila nezaboravan utisak (FOTO)

Premijerka Ana Brnabić gostovala je večaras u emisiji "Hit Tvit" gde je govorila o vrlo važnim temama koje se tiču našeg društveno-političkog života

Ana Brnabić
Ana Brnabić , Foto: TV Pink/Printscreen

Javnost je sa nestrpljenjem očekivala njeno pojavljivanje u javnosti nakon jučerašnje sednice Saveza za nacionalnu kako bi čula najnovije informacije u vezi borbe protiv oragnizovanog kriminala. Ali, pored najnovijih informacija, veliki utisak je ostavilo i samo pojavljivanje Ane Brnabić na televiziji.

Premijerka je večeras izabrala sveden i veoma ukusan stil. Crveni sako u kombinaciji sa belom košuljom jako lepo su otvorili lice i naglasili modernu kratku frizuru. Ana Brnabić je odlučila da ovu ukusnu kombinaciju dopuni sa pantalonama sive boje i svedenim bordo cipelama koji se uklapaju u boju sakoa.

U poslednje vreme, premijerka Srbije je neko za koga se sa pravom može smatrati da kreira modne trendove. Iz njenog oblačenja može se puno naučiti o tome kako izgledati pristojno, svedeno, a istovremeno odavati prijatan utisak uz kombinaciju koja ipak izaziva pažnju iako nije napadna.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi