ALO SAZNAJE Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Čede Jovanovića

Još uvek nije dobio rezultate testa na korona virus

Čedomir Jovanović
Čedomir Jovanović, Foto: Tanjug

Lider LDP Čedomir Jovanović, zbog jake upale pluća već nekoliko dana nalazi se na lečenju na Infektivnoj klinici u Beogradu, a tamo nije prebačen hitno, iz bolnice u kojoj je prethodno bio, zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Naprotiv, on se od juče oseća mnogo bolje i potpuno je stabilno, međutim još uvek nije dobio rezultate testa na korona virus, te se ne zna da li upala pluća ima veze sa tim...

Ovo za "Alo!" tvrdi Jovanovićev blizak prijatelj, koji je sa njim stalno u kontaktu. On naglašava da je notorna laž da je Čeda "prikovan za krevet", te da, kako je ranije objavljeno, ne može da ustane i samostalno ode do toaleta.

- To su gluposti, naravno da ide do toaleta sam i bez problema. Oseća se sasvim dobro i normalno funkcioniše koliko je to moguće za nekog ko ima upalu oba plućna krila. Znatno mu je bolje nego prethodnih dana i danas je pouzdano znam sasvim dobro, ali još uvek mu nisu stigli rezultati testa na korona virus. U svakom slučaju, Čeda je izuzetno jak, u dobroj formi kao što je poznato svima i ovo će, verujemo svi, vrlo brzo da pregura pa bio pozitivan ili ne. Dobro je raspoložen i konstantno je u kontaktu sa suprugom, decom i drugim bliskim ljudima... - ispričao je za "Alo!" Jovanovićev prijatelj.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Драгана М.
  04/07/2020 - 12:59
  Preživeće.Ima dobar kapacitet pluća,jer se dugo bavi plivanjem.
 • Korisnik: djole
  04/07/2020 - 09:56
  Podrška Čedi za brz oporavak i da da se vrati zdrav svojoj porodici.
 • Korisnik: beba
  03/07/2020 - 14:55
  Koga je briga za Cedu? Kako su Vulin,Maja...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi