Čedomir Jovanović
Tanjug, Dimitrije Goll
Čedomir Jovanović

Tanjug, Dimitrije Goll

Čedomir Jovanović, Foto: Tanjug, Dimitrije Goll

Spondiloza kičme

Pored ovoga, političar ima još jedan zdravstveni problem, navodi izvor bluizak lideru LDP.

- Ne može da se kaže da Čeda ima tumor, kao što su neki objavili, svaki tumor se konstatuje samo nakon biopsije, a njemu nije ni rađena biopsija, niti lekari sumnjaju na tu bolest. Na poslednjem pregledu je nađeno da ima izraslinu na grudnom pršljenu, ali to može da bude i najobičnija cista. Tek će se ustanoviti daljim pretragama. Bitno je da ne trpi više strašne bolove, koji su verovatno bili izazvani svim tim i spondilozom kičme, odnosno upalom nerva koju ima - kaže izvor Kurira blizak Jovanoviću.

Negativan na koronu

Dodaje da je političar i dalje u regularnoj bolničkoj sobi na odeljenju i da nema potrebe za kiseonikom, niti je kovid pozitivan.

Podsetimo, Jovanović je u julu takođe bio u bolnici, u KBC „Bežanijska kosa“, ali i na Infektivnoj klinici, jer mu je dijagnostikovan koronavirus, a tada je imao tešku kliničku sliku. Zbog otežanog disanja i opšte slabosti, političar je bio više dana priključen na kiseonik. Pored teške upale pluća, lider LDP je tada imao i visoku temperaturu, ali i kardiološke probleme. I nakon nekoliko meseci Jovanović nije uspeo da se vrati u dobru fizičku formu jer ga je korona potpuno oborila.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Sam

15.01.2021 09:15

Kakva je to medicina.Ne znaju coveku nista.Boze sacuvaj.

Lucky

16.01.2021 03:33

Ja sve vreme pisem da taj narkoman nije bolestan. To mu je opstrukcija pluca zbog preteranog unosenja kokaina.