Ceca Ražnatović
Foto: printscreen
Ceca Ražnatović

Foto: printscreen

Ceca Ražnatović, Foto: Foto: printscreen

Sve poriče

- Šilerovu su srušili do temelja upravo da bi sakrili dokaze onoga što se tamo dešavalo. Zar taj objekat nije mogao da dobije drugu namenu, ili je trebalo sravniti svaki trag, što bi rekao Jovanović?! Pitanje je čiji i zašto je to urađeno! Ko zna šta bismo sve videli i saznali da se to nije desilo - priča Ražnatovićeva.

Vojislav Šešelj, Čedomir Jovanović

Printscreen

Vojislav Šešelj, Čedomir Jovanović, Foto: Printscreen

Pevačica tvrdi da Jovanović, koji je 2003. bio potpredsednik Vlade, najbolje zna šta se dešavalo u čuvenoj Šilerovoj:

- On se intenzivno i blisko družio sa Miloradom Ulemekom Legijom, vodio u zatvorske posete Dušanu Spasojeviću ženu i decu, odlazio kod njih u Šilerovu... Sad to poriče! Doduše, u emisiji je nevoljno priznao da je odlazio tamo, ali ne i zbog čega. Ako nije želeo meni da da taj odgovor, mogao je to da uradi iz poštovanja prema svojim glasačima, stranačkim kolegama ili poreskim obveznicima, na čijim jaslama živi već dugo - kaže Ražnatovićeva.

Izašao neokrnjen

Ceca tvrdi da je i Čeda trebalo da bude uhapšen zbog Đinđićevog ubistva 15. marta 2003. godine:

- Ako sam ja uhapšena zbog prijateljstva sa ljudima iz "zemunskog klana", onda je trebalo i on da bude procesuiran! Pošto je on bio u intenzivnijim kontaktima sa njima, zašto sebe nije uhapsio i držao šest meseci u zatvoru? Jovanović je zloupotrebio poluge moći i uhapsio me, držao u zatvoru, verovatno bi mi i sudio, ali nije imao zašto! On je iz svega toga izašao neokrnjen. Ipak, izgubio je politički kredibilitet do te mere da ni cenzus ne može da pređe. Ja sad da izađem na ulicu, mogu da sakupim 150.000 ljudi, a on ni tri odsto za skupštinu! - kaže pevačica, a na pitanje da li je sigurna da lider LDP stoji iza njenog hapšenja, odgovara:

CECA

Printscreen

CECA, Foto: Printscreen

- Na početku emisije se ponosno pohvalio da me je hapsio! Kasnije je čak rekao da je interventna, kada je imala problem sa Legijom u "Stupici", zvala njega, a ne tadašnjeg ministra policije. Nije odgovorio zašto baš njega. Poslao je 150 policajaca u moju kuću, kao da sam najgori kriminalac. Moja deca su preživela golgotu u "Sablji". Anastasiji su četiri duge cevi bile naslonjene na slepoočnicu! Veljko nije mogao da se upiše u državnu školu pošto nisu hteli da ga prime u predškolsko, jer mu je majka hapšena u "Sablji". Posle mog izlaska iz zatvora, svaki dan ih je zaustavljala interventna i izvodila iz auta. Sve to sam prepustila Bogu i Božijoj pravdi, ali više nisam mogla da ćutim!

Navikla sam na izolaciju

- Često sam bila u samoizolaciji. Mene su prethodne vlasti istrenirale kao da su znale da će da dođe korona. U "Sablji" sam imala četiri meseca samoizolacije u zatvoru, a onda je usledila nanogica od osam meseci. Za mene je ovo ništa - priča pevačica.

Raspravljali smo se i tokom reklama

Ceca priznaje da se sa Čedom raspravljala i tokom priloga i reklama u emisiji "Hit Tvit":

- Sve što sam imala da kažem rekla sam pred kamerama. Doduše, dok su išli prilozi, razgovarali smo u istom maniru i tonu. Moj cilj je bio jasan, pitala sam ga zašto sam bila uhapšena i, ni posle 17 godina, on nema odgovor. Posle emisije nismo razgovarali, pa nismo mi prijatelji!

Mitrović: Čeda mi rekao da je Ceca htela da me otme!

Željko Mitrović izjavio je u "Hit Tvitu" da mu je Čeda Jovanović rekao da je Ceca učestvovala u organizovanju njegove otmice!

Željko Mitrović

Printscreen

Željko Mitrović, Foto: Printscreen

- Ceca je bila zabranjena na Pinku jer si mi podmetnuo tu informaciju. Čedo, bolje nemoj da otvaramo tu temu! Družio si se sa "zemunskim klanom", a Cecu si uhapsio bez razloga - rekao je vlasnik TV Pink, na šta je pevačica dodala:

- Već 17 godina živim sa tim. Čedo, ako sam stvarno učestvovala u organizaciji Željkove otmice, zašto nisam osuđena? Zašto ni u "Sablji" nisam osuđena? Gde su vam dokazi za takve laži?!

 

Komentari (4)

Dragan

12.05.2020 15:10

Ceca je apsolutno u pravu, a Čeda laže.

laki lucijano

12.05.2020 15:49

Moze ona da prica sta hoce, ali narod zna istinu. Zna za koga je bila udata, i sta je taj radio i kako se obogatio u ratu. Sada kuka, a priznala krivicu. Ma mrs ciganko!!!

ljubica

12.05.2020 18:10

Svaka cast Ceci. Jedino ona sme da kaze Cedi istinu u lice.

boban

13.05.2020 06:49

El to ista ona Ceca sto je neki Mustafa drzao zatvorenu u Austriji i rentirao na pola sata, sat, a posle se udala za onog ubijenog ubicu?