Crta mape:  Tatjana Macura
Promo
Crta mape:  Tatjana Macura

Promo

Tatjana Macura, Foto: Promo

Poslanica Stranke moderne Srbije Tatjana Macura napisala je na Tviteru da je postignut dogovor sa Evropskim parlamentom.

PROČITAJ JOŠ:

- Dogovorili smo se o formatu za međupartijski dijalog sa našim prijateljima iz Evropskog parlamenta, još pre mesec dana. Drugi sastanak je završen. Informativni sastanci sa strankama koje su odlučile da ne učestvuju na zvaničnim sastancima ih ne obavezuju da prate ranije dogovorena pravila - napisala je Macura.

Evropska unija

EPA/Oliver Hoslet

Evropska unija, Foto: EPA/Oliver Hoslet

Evropska unija tako je sklopila dogovor sa Savezom za Srbiju, a postavlja se pitanje i gde su dogovori vođeni? Pojedini su na društvenim mrežama prokomentarisali da su razgovore vodili na "doručku u Metropolu".

Tiče se parkiranja, a uskoro stupa na snagu! Stanite negde "na minut" i lupiće vas debelo po džepu!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.11.2019. 20:12 - 15.11.2019. 20:40 Stižu super-kamere koje će sve da snimaju! Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović Zamenik gradonačelnika je dodao da je izdat nalog da se posebno kažnjava bahato parkiranje. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podržao je bicikliste koji su juče protestovali u Vasinoj ulici, ali i najavio novi vid borbe protiv bahatih vozača od januara 2020.godine.

Mnogi ističu da treba da dođu u Skupštinu Srbije ukoliko žele da postižu zvanične dogovore.

BONUS VIDEO: