Admir Hamidović
Printscreen
Admir Hamidović

Printscreen

Admir Hamidović, Foto: Printscreen

Tviteraš Admir Hamidović koji je na ovoj društvenoj mreži ponižavao srpske žrtve etničkog čišćenja u hrvatskoj zločinačkoj akciji "Oluja", a potom pljuvao i po zastavi Srbije, obratio nam se, preteći tužbom, zbog objavljivanja njegovog identiteta i ukazivanja na njegove aktivnosti.

Značenje srpske zastave: crvena boja - turski geni, plava boja - nemaju izlaz na more, bela boja - izgubljeni ratovi , zelena boja - Kosovo je Srbija -  - napisao je Hamidović.

Admir Hamidović

Printscreen

Admir Hamidović, Foto: Printscreen

Zatim se prebacio na žrtve "Oluje" i pomenuo akciju koja je jedan od najvećih simbola stradanja Srba. Objavio je fotografiju na kojoj iznad kolone proteranih Srba stoji natpis "Brexit" uz tekst "Ko se tenka lati, traktorom se vrati".

Admir Hamidović

Printscreen

Admir Hamidović, Foto: Printscreen

Hamidović nam se obratio sa pretnjom da će nas tužiti, ukoliko ne pristanemo na njegov ultimatum i za 24 časa ne ugasimo tekst u kome smo pisali o njegovim aktivnostima na Tviteru.

Admir Hamidović

printscreen

Admir Hamidović, Foto: printscreen

Tviteraš će se obratiti državnim institucijama zemlje koju je pljuvao na najstrašniji način i čije je većinsko stanovništvo vređao na nacionalnoj osnovi svojim objavama.

Da stvar bude gora, ovog tviteraša koji konstantno vređa sve što je srpsko, na društvenim mrežama prate Marinika Tepić, Vuk Jeremić i zvaničan nalog Saveza za Srbiju, čime jasno stavljaju građanima do znanja i kakvo je njihovo mišljenje o stradanjima Srba. Deo opozicije na ovaj način samo potvrđuje koliko poštuju vrednosti i obeležja svoje države.

Lajkovanjem i praćenjem rada ovog tviteraša izražavaju odobravanje vređanja srpskih žrtava i zastave Republike Srbije, kao nacionalnog simbola.

Pozivamo nadležne organe da reaguju i postupe u skladu sa odredbom Krivičnog zakonika Član 173. Povreda ugleda Srbije: 

Ko javno izloži poruzi Srbiju, njenu zastavu, grb ili himnu, kazniće se novačnom kaznom ili zatvorom do tri meseca.