Branislav Lečić
Youtube/Printscreen
Branislav Lečić

Youtube/Printscreen

Branislav Lečić, Foto: Youtube/Printscreen

- Među članstvom se govori da je on podmetnuti predsednik sa ambicijom i ciljem da razori Demokratsku stranku u suštini i da je pojeftini ako već ne može da je drži na povocu pored sebe da je neko kontroliše izvan stranke, a on je taj neko ko treba to da obavi i onda da se jednostavno jeftino kupi od strane nekih bogatih političara koji su u opoziciji - kaže Branislav Lečić u ime Demokratske stranke misleći na Lutovca i Đilasa.

Pročitajte još:

- Znate, kada imate pretenziju sa nepostojećom ili tek osnovanom partijom da postanete lider opozicije, onda u tom slučaju vam trebaju odbori i istaknuti pojedinci i onda krenete da otimate te pojedince i odbore pre svega od Demokratske stranke - izričit je Lečić.

- Kada je držite pod kontrolom sa čovekom koga ste postavili, onda je to lakše, a ako se tu krene sa otimanjem, kao što je slučaj sa svim ljudima iz Demokratske stranke koji su prepoznali ovu igru i koji stranku ne daju, onda je opasnost da će ta stranka kad se digne, pošto ima jedina potencijal a i savest i svedok svih drugih da će biti stožer opozicionog ujedinjavanja, e to znači da mi imamo u isto vreme protivnike i od strane SNS-ovog režima i od strane opozicije - zaključio je Lečić.

Preporučujemo:

Komentari (1)

zombi lobanje

03.09.2020 07:23

Šta je to u ne-ljudskom rodu da davi pravdu i guši slobodu!?! Neki Tadić, Milo, Đilas dođu na vlast i prvo saznaju sa slast. Zasićeni se otuđe od vlasi i slasti te postanu zavisnici "svekolike propasti".Cilj je da sve razore a onda ih nagovore da nešto "stvore".Tako od tića Marka Orlandića dobismo da nema Crnogoraca i Crne Gore jer okoti milo-gorce iz milo-gore?! Jadniku i exs u svakom smislu nadođe želja da DS pretvori u Đilas-ovce iz Đilas-tora! Jadnici...