Ja sam lepo vaspitan i ne psujem: Boško Obradović
Tanjug
Boško Obradović

Alo!/ Rajko Ristić

Boško Obradović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Naime, prema podacima Agencije za privredne registre, lider Dveri, kad boravi u prestonici, spava u firmi koja proizvodi građevinski materijal!

Naime, već smo pisali da parlament Bošku Obradoviću svakog meseca uredno plaća 35.000 dinara za stan od 75 kvadrata na Dedinju, koji lider Dveri iznajmljuje od svog zemljaka M. K. iz Ivanjice, a „Alo!“ je imao i uvid u ugovor o zakupu potpisan između Obradovića i M. K. iz 2016. godine.

Boba Živojinović dužan Palmi! Sve se odigralo na Kopaoniku!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 26.10.2019. 13:30 Dosad nepoznati detalji Dragan Marković Palma, Foto: Alo.rs Političar Dragan Marković Palma posetio je štand redakcije "Alo!" na Sajmu medija Političar i predsednik stranke "Jedinstvena Srbija" pristao je da odgovara na provokativna pitanja novinarke Alo.rs na Sajmu medija gde je bio gost naše redakcije.

I to ne bi bilo ništa sporno, da M. K. na istoj toj adresi, dakle na adresi stana u kom živi Boško, nije registrovao i svoju firmu koja se bavi proizvodnjom građevinskog materijala i gradnjom.

- M. K. je poznati ivanjički biznismen koji je jedno vreme bio sinonim za DS u tom gradu. Poslovao je ranije u Kraljevu, njegova firma je dobijala poslove obnove posle zemljotresa koji je zadesio taj grad, kada je bilo i mnogo zloupotreba, a 2013. poslovanje je prebacio u Beograd i registrovao firmu na toj adresi na kojoj sada živi Boško. To je strašna zloupotreba na više nivoa, a ovde imamo situaciju da šef stranke koja pretenduje da dođe na vlast živi u firmi - otkriva naš izvor, koji nam je dostavio i ugovor o stanu i podatke o registraciji firme.

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije „Transparentnost“, kaže da ovde ima i te kako elemenata da nadležne službe reaguju i procene kako Boško troši novac poreskih obveznika.

Pročitajte još:

- Nije čudo to što Boško Obradović živi u građevinskoj firmi jer on očigledno može da živi i u štali, shodno njegovom vokabularu i nazovipolitičkom delovanju. Drugo je pitanje to da li je on od Narodne skupštine dobio naknadu za stanovanje da bi živeo u građevinskoj firmi, među letvama, cementom i crepovima, ili da živi u nekom stanu. Ima elemenata da nadležne službe procene da li Boško novac poreskih obveznika koristi namenski i pozivam Boška da se ne preseli u štalu makar dok traje istraga - kaže Spasić.

Sreća njegova, pa glupost ne boli

Krsto Janjušević, narodni poslanik i član Izvršnog odbora SNS-a, na Tviteru je prokomentarisao objavu lidera Dveri koji je proslavu obeležavanja 120. godišnjice od osnivanja Odeljenja za poverljive policijske poslove i 17 godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije nazvao nebulozom.

- Ideološki nadničar u novoj dnevnoj dozi napada na institucije. Sreća njegova, pa glupost ne boli. Imao je on „Dveriliks“ (DraoSrbijuĐiks), pa postadoše D-EVRI (Draganovi evri) - napisao je Janjušević.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi