Boško na Sajmu
Tviter/ Alo!
Boško na Sajmu

Tviter/ Alo!

Boško na Sajmu , Foto: Tviter/ Alo!

Takođe, on će na Sajmu potpisivati svoje stare knjige, poput one pod nazivom „Srpska desnica“ koja se prodaje za 200 dinara.

Muamer Zukorlić odgovorio na provokativna pitanja naše novinarke

AUTOR: Alo.rs/A.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 16:13 Sajam medija Mumaer Zukorlić, Foto: printscreen Alo * Političar Muamer Zukorlić posetio je štand redakcije "Alo!" na Sajmu medija * Zukorlić je pristao da odgovori na nekoliko provokativnih pitanja * Pogledajte video klip kratkog intervjua koji je Zukorlić dao za našu redakciju Političar i bivši muftija Islamske zajednice u Srbiji Mumaer Zukorlić pristao je da odgovara na provokativna pitanja novinarke Alo.rs na Sajmu medija gde je bio gost naše redakcije.

Miša Vacić, lider Srpske desnice, kaže da je to previsoka cena „jer je Boško izneverio sva moguća načela o kojima je u toj knjizi pisao“.

- Precenio se žestoko, 200 dinara je mnogo. Suludo je pominjati u istoj rečenici njega i desnicu, taj čovek je izdao sve ideale. Posle svega što je o njima pričao, on je sada u zagrljaju Vuka Jeremića, Boris Tadića i Dragana Đilasa. Zloupotrebio je i isprljao pojam srpske desnice. On treba sada da piše knjigu pod nazivom „Srpska izdaja“, ili „Srpska nevera“, ili možda najbolje „Srpska dvorska luda“ - ocenio je Vacić za „Alo!“.

Obradovićeva knjiga

Tviter/ Alo!

Obradovićeva knjiga , Foto: Tviter/ Alo!

 

Dodao je i da ne veruje da će se naći iko ko će poželeti da kupi Obradovićevu staru ili novu knjigu, ali da „Bole u svakom slučaju ne treba da brine jer će da bi ga poštedeo bruke, na kraju čitav tiraž otkupiti njegov šef Dragan Đilas“...

Miša Vacić

Alo!/Dejan Briza

Miša Vacić, Foto: Alo!/Dejan Briza

- A zanimljiv mi je i naslov nove knjige - „Gde bežite“ jer je Boško, u stvari, glavna pobegulja. Videli smo ga u Medveđi kako beži. A isto tako trenutno beži od izbora jer se plaši mišljenja građana. Ne znam stvarno ko bi tu knjigu kupio osim njegovih novih drugara Marinike Tepić ili Zorana Živkovića, koji možda to urade zbog solidarnosti. Ali moguće je da će na kraju Đilas otkupiti ceo tiraž da se Bole ne bi skroz smorio - zaključio je Vacić.

Pročitajte još:

Dragan Šormaz, poslanik SNS-a, primetio je juče da je sam naziv Boškove nove knjige „problematično napisan“:

- Profesor književnosti postavlja pitanje sa znakom uzvika! Devojčice, devojčice... nije ni čudo što ti niko na pisma ne odgovara, ne razumeju te - konstatovao je Šormaz.

Azdejković: Neću govore, daj golotinju

Predrag Azdejković

Nenad Vujanović/Alo!

Predrag Azdejković, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

Obradovićeva najava da će promovisati knjigu narednih dana izazvala je mnogobrojne komentare na društvenim mrežama. A možda najupečatljiviji komentar napisao je poznati gej aktivista Predrag Azdejković.

- Boško Obradović bi više knjiga prodao da je unutra štampao svoje gole slike u ful koloru, nego svoje bezvezne govore - napisao je Azdejković.

 BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi