Bratislav Jugović
Printscreen
Bratislav Jugović

Printscreen

Bratislav Jugović, Foto: Printscreen

 

Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS povodom današnjeg incidenta u Skupštini Srbije, koji je izazvao lider Dveri Boško Obradović rekao je da:

- Javnost treba da zna da se Boško Obradović rado druži sa ljudima Mila Đukanovića u Srbiji i da ga oni snabdevaju lažima o ministru Nebojši Stefanoviću i predsedniku Aleksandru Vučiću. Istina je da se Milo Đukanović neprimereno ponaša u zemlji kojom gospodari, ali je i istina da više nema uticaj u našim službama bezbednosti, kakav je imao u vreme vladavine žutog kartela u Srbiji, kada je cvetalo drugarstvo Milana Roćena i Vuka Jeremića, rekao je Jugović.

On je dodao i da kriza koja se događa u Crnoj Gori je pritisak i na Srbiju i njen integritet, koji se meri jačanjem vojske i policije, podizanjem nivoa proizvodnje u namenskoj industriji i neraskidivim vezama sa snažnom Rusijom i moćnom Kinom.

 - A istovremeno praviti skandale u Skupštini Republike Srbije znači biti na usluzi Milu Đukanoviću. Boško Obradović je dovoljno inteligentan i on to savršeno dobro zna. Kao što zna i da nema hrabrosti da sruši burazerski odnos Milana Roćena i Vuka Jeremića, izjavio je na kraju Jugović.