Boško Obradović ne radi ništa što ne naredi Dragan Đilas. Ovo je opelo za Demokratsku stranku!

Alo.rs/Pink.rs/A.M. | vesti 2020-01-26 21:55:32 2020-01-26 21:55:32

Premijerka Srbije Ana Brnabić večeras je u emisiji "Hit Tvit" izjavila komentarišući predlog broj 2: Napad Boška Obradovića na Dragoljuba Mićunovića, da to nije ništa šta on nije radio pre toga celoj plejadi ljudi.

Printscreen Pink

 

"Profesor Mićunović je jedan u nizu ljudi koje je uvredio Boško Obradović. Na kraju krajeva Boško Obradović ne radi ništa što ne naredi Dragan Đilas. Ovo je opleo za Demokratsku stranku.

Na pitanje voditeljke kako je Boško obradović mogao da nasedne na Šešeljev vic o jahanju popova, premierka je rekla:

"Verujem da on nije znao. Pa nije on baš ozbiljan političar. Ništa od toga mene ne čudi. Mene čudi reakcija DS, ali to je njihova stvar. Šolak je uspeo da spasi opoziciju preko N1. Što se tiče bojkota, niko danas ne može da kaže da danas izborni uslovi nisu drugačiji nego 2012. To je kao nebo i zmelja. To je apsolutno neupordivo. Vi 2012. niste imali opozicione medije, danas imate N1, Nova S, Blic, Vreme, NIN. Vi imate danas ozbiljnu opozicionu scenu plus društvene mreže koje vi ne možete da kontrolišete. Nema razloga za bojkot, osim ako nemate plan i program i to pokušavate da sakrtijete. 

Osvrćući se na svoju izjavu da bojkot nije u redu Godfri je rekao

"Ja sam strani diplomata i nije u redu da se stavim u nečiju stranu. Međutim verujem da treba da ohrabrujem slobodnu debatu, da građani učestvuju da postji izborni proces, da imaju priliku da biraju. Nikad nisam video bojkot koji je doveo do pozitivnog iskoda dobrog za narod, rekao je Godfri. 

Expand player
Pogledajte više