Boško Obradović
Tanjug/Dimitrije Goll
Boško Obradović

Tanjug/Dimitrije Goll

Boško Obradović, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Veliki opozicionar Boško Obradović pred parlamentarne izbore 2016. godine molio je predsednika Srbije i lidera SNS-a Aleksandra Vučića da ga uzme za saradnika koji će imati zadatak da razbija i razjedinjuje opoziciju. Nakon što mu to nije pošlo za rukom, on je promenio ploču - tvrdi za „Alo!“ Bratislav Jugović, bivši potpredsednik Pokreta socijalista iz Čačka i nekadašnji blizak prijatelj lidera Dveri.

Pročitajte još:

Jugović je reagovao na najnovije uvrede koje je Obradović preko društvenih mreža uputio predsedniku Vučiću, navodeći da predsedniku „sprema lep doček“ u Čačku kada bude obilazio Moravički okrug, te istakao „da su to samo posledice Boškove frustracije jer ga Vučić nije želeo“.

Preporučujemo i ovo:

- Boško sada uz uvrede priča kako će da dočeka predsednika u Čačku i da će mu sasuti u lice sve što misli, poručuje da Vučić treba da se plaši njega, lupeta po Tviteru, a ja mu poručujem da ću i ja zajedno sa njim sačekati predsednika, baš da vidim šta će ta kukavica da uradi.Tog Boška sam ja stvorio, učio sam ga političkoj borbi, to je moj najveći i jedini politički greh. Mene je taj isti Boško molio i preklinjao da mu pomognem da bude Vučićev saradnik, da pomaže Vučiću tako što će biti njegov opozicionar koji će uništavati ostatak opozicije. Ja sam lično mislio da je to dobro i pokušao sam da mu pomognem, ali hvala bogu da je Vučić odbio tako nešto. To se dešavalo mesec dana pred izlazak na birališta 2016. godine. Boško je sada strašno frustriran što ga Vučić nije hteo - priča Jugović.

Bratislav Jugović

V. Nikitović

Bratislav Jugović, Foto: V. Nikitović

To što sada Obradović i lider Nove Srbije Velimir Ilić, njegov dojučerašnji najveći politički protivnik u Čačku, sa kojim se nebrojeno puta javno prepucavao, zajedno organizuju proteste i na njima šetaju - Jugović naziva „čistom perverzijom“.

- Boškov čovek organizuje proteste u Čačku i on nije imao agregat, pa su molili Velju da im da agregat iz svog doma za stare, on je dao, pa su se tako izmirili. Boško ni tehnički, ni organizaciono nije mogao bez Velje da napravi protest. Ali siguran sam da će Boško u Čačku završiti kao Velimir Ilić, gotovo bez cenzusa - ističe Jugović.

Naš sagovornik dodaje i da Dragan Đilas, Vuk Jeremić i ekipa iz SZS-a na Obradovića ne gledaju kao na sebi ravnog, već ga iskorišćavaju i ponižavaju.

- Gledaju ga kao terijera kojeg će da potroše u toj brutalnoj borbi protiv Vučića - zaključuje Jugović.

Boško je kao Pinki

Komentarišući Obradovićeve reči, član Predsedništva SNS-a Vladimir Đukanović za „Alo!“ poručuje da „ne bi voleo da je u Vučićevoj koži“. - Izgleda da Boško ima baš veliku želju da vidi predsednika države, to mi liči na ono kada je Pinki želeo da vidi druga Tita. Pa neka dođe mlađani Obradović da sačeka predsednika, ali mislim da će mu teško pasti što oko Vučića verovatno neće biti nijedna žena, pa neće imati koga da premlati... Žao mi je gospodina Vučića što će možda biti prinuđen da razgovara sa osobom koja je zrela za hospitalizaciju - navodi Đukanović.