Boško Obradović naredio da me razbiju od batina!

J. Đ. | vesti 2018-12-07 17:19:09 2018-12-07 17:19:09

Jelena Đorđević (36) iz Niša, majka dvoje male dece i nekadašnja funkcionerka Dveri, za „Alo!“ je ispričala da je Boško Obradović, lider Dveri, naručio njeno brutalno prebijanje!

Alo!

Kako kaže, da danas ne bude invalid, pomoglo joj je samo to što se čovek, koga je Obradović angažovao da je prati i „ubije od batina“, sažalio na nju. Ipak, strah od Obradovića i dalje traje.

Pročitajte još:

 

Ona navodi da je od tog dana počeo pakao za nju i njenu porodicu.

- Nisam otišla u policiju. To je moja greška, ali nisam htela da pogoršam situaciju. Usledio je prvo medijski linč Dveri protiv mene. Na njihovoj stranici na Fejsbuku su mi nadevali neprimerena imena, sramota me je i da kažem šta su sve pisali. A potom sam počela u svojoj ulici i oko kuće da uočavam neke nepoznate muškarce u automobilima. Uplašila sam se za sebe i porodicu! Mesecima nisam sama odlazila do centra grada, na posao sam išla sporednom ulicom i brzo se vraćala kući - priča Jelena.

A koliko je ta situacija zapravo bila ozbiljna, kaže, saznala je tek pre nekoliko meseci, kada je slučajno srela bivšeg saborca, koji je i dalje član Glavnog odbora Dveri. Nakon razgovora s njim otišla je i da da izjavu policiji...

Na potezu Tužilaštvo

Kako smo saznali, sada je na potezu Tužilaštvo u Nišu, koje detaljno istražuje ovaj slučaj.

 - Zamolio me je da nakratko porazgovaramo i tada mi je ispričao da je od Boška lično dobio nalog da me brutalno prebije. Pratio me je danima. Videlo se da se kaje, osetila sam taj teret koji nosi, želeo je da olakša sebi. Priznao mi je da je od Obradovića dobio adresu moje kuće i naređenje da me prati, pa da u pogodnom momentu fizički nasrne na mene. To je trebalo da uradi tog jednog dana, ali kada me je video da šetam s decom u njemu se nešto prelomilo da odustane i da ne izvrši Obradovićev nalog . Zamislite da nisam šetala s decom, da sam bila sama... Šta je moglo da usledi? Mogla sam da ostanem invalid usled tih batina ili, ne daj bože, da moja deca ostanu bez majke - kaže naša sagovornica.

Jezivo joj je, kaže, kada čuje da će da isti Boško sada predvoditi nekakve proteste protiv nasilja.- Vrlo je velika ironija što će on predvoditi taj protest. Ja se i sada plašim njega, možda još i više. Ali, ipak odlučila da izađem u javnost s istinom i da pokažem narodu ko je on, koliko se promenio. Niko mi ne garantuje da neće opet naložiti nekom da me prebije, jer vuk dlaku menja ćud nikada - kaže ona.

Političku bitku, kaže, nastavlja u Zavetnicima, gde će se boriti i protiv Boškove politike.

- Sada zastupam taj treći pravac u politici. Govorim i protiv opozicije, i protiv vlasti, a tako će biti i ubuduće - završava ona.

Batine, pa linč

Naša sagovornica kaže da je čovek koji je dobio zadatak od Obradovića da je prebije u nekom trenutku i sam bio zbunjen.

- On mi je rekao da je u prvi mah pomislio da je pogrešno shvatio Boškove naloge. Da bi proverio, pitao ga je još jednom za objašnjenje. On mu je odgovorio da su pogrešili što su prvo organizovali medijski linč. Rekao mu je: „Trebalo je prvo fizički da je napadnemo, pa onda medijski“ - kaže Jelena.

 

 

Expand player
Pogledajte više