Boško Obradović
Alo!/ Rajko Ristić
Boško Obradović

Alo!/ Rajko Ristić

Boško Obradović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Boško izmišlja gej parade i navodno ih sprečava, a samo da bi povratio stare birače i reputaciju desničara koju je zbog Đilasa izgubio!

Naime, Dveri i Boško Obradović danima su pričali i u saopštenjima pisali o nekakvoj gej paradi koja je navodno trebalo da bude održana na Krstovdan u Čačku. Tvrdili da tu manifestaciju organizuje SNS iz Čačaka i najavljivali i svoju kotraparadu u vidu porodične šetnje... Kada se gradonačelnik Leskovca obratio zvaničnim saopštenjem da u Čačku neće biti parade ponosa, niti bilo kakve manifestacije u organizaciji aktivista LGBT zajednice, i kada se ispostavilo da to zaista jeste tačno, dverjani su brže-bolje počeli da se hvale da su je zapravo oni sprečili...

Pročitajte još:

- Reč je o želji za jeftinim političkim poenima. A pravi razlog za laži po kojima ću ja, kao gradonačelnik Čačka, sa svojim najbližim saradnicima podržati i primiti organizatore imaginarne LGBT manifestacije, jeste potpirivanje mržnje, kako bi okupili što veći broj ljudi na takozvanoj porodičnoj šetnji i na taj način pokazali tobožnju snagu pokreta Dveri. Kažem takozvanu porodičnu šetnju, jer svakom normalnom porodičnom čoveku nije potreban poziv bilo koje političke stranke da bi prošetao sa članovima svoje porodice - kazao je Milun Todorović, gradonačelnik Čačka.

- Ko o čemu, Boško o pederima - reči su kojima je prokomentarisao juče celu ovu priču Predrag Azdejković, poznati gej aktivista. Ni on nema dilemu da se Obradović opet uhvatio gejeva samo zbog rejtinga...

Predrag Azdejković

Nenad Vujanović/Alo!

Predrag Azdejković, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Prošle subote u Podgorici je održana gej parada sa sloganom „Ne preko naših leđa!“. Taj slogan mi se čini veoma važnim i za LGBT populaciju u Srbiji danas, kada Boško Obradović pokušava preko naših leđa da ostvari svoje političke ambicije. On je uvideo da mu je opala popularnost otkad se združio sa ostatkom opozicije, te su njegovi krenuli iza leđa da ga nazivaju Evropejcem! Da bi oprao ljagu sa sebe, Boško je izmislio gej paradu u Čačku, kako bi opet okupio svoje glasače i pokazao im da je on i dalje onaj stari vuk koji dlaku menja, ali homofobičnu ćud nikada! Kako god da se okrene, jadne su političke opcije koje preko leđa LGBT populacije i mržnje pokušavaju da dođu do vlasti i još jadnije one koje to sve gledaju i ne reaguju, već se s takvima udružuju - zaključuje Azdejković za „Alo!“.

Razbesneo partnere

Boško je svojim fašističkim stavovima povezanim s gej populacijom razbesneo koalicione partnere iz SZS-a, naročito funkcionere DS-a. Tako je svoj revolt javno izrazio Goran Ješić, koji je na pitanje „Šta vas je tačno iznenadilo u stavu Boška Obradovića u vezi s gej paradom?“, odgovorio:

- Ništa, osim da su me ubeđivali kako su ga ukrotili... - napisao je funkcioner DS-a, a onda retvitovao tvit u kojem piše: „Nemamo mi sa Boškom Obradovićem nikakvih problema“. „Pa, iskreno, to baš dosta govori o vama“.