POSLANICI ISMEJALI ĐILASOV PARLAMENT U SENCI: Boškić neka bude vratar, a Teodorović da trese glavom!

Dragan Đilas, jedan od lidera Saveza za Srbiju, tvrdi da nije ni za kakvu tehničku vladu, već za „parlament u senci“, u koji bi ušli akademici, profesori...

Boško Obradović
Boško Obradović, Foto: Alo/Masanori Jošida

Aktuelni narodni poslanici istakli su da je ovu ideju Đilas dobio od lidera Dveri i tvrde da bi Boško Obradović mogao da stoji na vratima i odlučuje ko sme da uđe.

- Pa tu ideju mu je sigurno nabacio Boško, kao poštovalac Ljotićevih stavova. Za taj parlament se neće pitati birači, niti će kandidati tražiti podršku birača za kandidaturu! Imenuju sve Đilas i ekipa i ništa i nikoga neće predstavljati - poručio je za „Alo!“ Dragan Šormaz.

Marijan Rističević rekao je da bi to bio „parlament iz mraka“ ili „parlament iz hlada“.

- Na ulazu u taj parlament bi dežurao Boškić i koga Boškić, po Đilasovom nalogu, pusti unutra, taj bi bio član parlamenta, a koga prebiju, taj više nije član - kazao je Rističević, koga su dverjani početkom maja napali na ulazu u Skupštinu Srbije.

- Mislim da bi Boletu Đilas dao spisak poželjnih. Tu bi bila i neka kadrovska komisija poput ove Lutovčeve. Oni bi to verovatno nazvali skupštinom eksperata, a Dušan Teodorović bi bio zadužen da trese glavom. Glasali bi na klepetušu, pošto nama stalno govore da glasamo na zvonce - dodao je Rističević .
Tatjana Macura, jedna od vođa UDS-a, tvrdi da je Đilasov predlog neozbiljan.

- Taj deo opozicije mislim da mora da se uozbilji i da prestane da razmišlja o državi u senci. Počeli su sa vladom u senci, sad predlažu parlament u senci, a zatim ne bi imali potrebu da se uključe u izborni proces. Ovako to sve deluje kao potez očajnika - kazala je ona.

BONUS VIDEO: Izađite i glasajte za bolju budućnost

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi