Dragan Đilas
Alo!/Marko Marković

 

Dragan Đilas

Alo!/Marko Marković

Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Marković

Lider Saveza za Srbiju i njegovi pajtosi poput Boška Obradovića izloženi su potpunom ismevanju jer su organizovali potpisivanje svog Sporazuma sa narodom tako što su postavili QR kod na svojim društvenim mrežama, a onda krenuli masovno isti da dele.

Pročitajte još:

 

Međutim, očito nisu računali na to da će im trud da iz fotelje dođu do građana Srbija doživeti potpuni fijasko i da će postati predmet sprdnje na internetu.

"Jel se ovim kodom šetači pretvaraju u milione? To što je protest propao ne znači da je išta bolje i onlajn, džabe se nadaš", jedan je od mnogobrojnih komentara.

 

Đilas, Obradović, Jeremić i Trifunović na ovaj način još jednom su pokazali šta misle o građanima Srbije i koliko su njihovi planovi ozbiljni. Jasno je da ne mogu među narod kao predsednik Srbije Aleksandar Vučić i misle da sve mogu rešiti uz nekoliko klikova na mobilnom telefonu. 

Organizatori subotnjih protesta pokazali su da ne smeju da obiđu okruge u Srbiji, već su odlučili da se kriju iza kodova, misleći da su dovoljno "fensi" da osvoje neki jeftin politički poen.

 

Komentari (2)

Boka

28.02.2019 17:14

Sve olos do olosa...

mimi

28.02.2019 17:39

ova opozicija isto ko siptari svaka vaska obaska,nezna se ni ko pije ni ko placa