Borko Stefanović zbog napada na Ivanu Tomić treba da bude u zatvoru!

Kako je Popović navela u saopštenju dostavljenom medijima, Borko Stefanović, Nikola Jovanović i Marko Bastać predvođeni "fašistom Boškom Obradovićem" napadali su pre dva dana žene, vređali ih, nazivali najgorim imenima, a kada je jedna žena pala u nesvest skandirali su: "onesvesti se".

Napad
Foto: Alo!/Vladimir Marković

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Tanja Popović osudila je incident u kome je jedan od lidera Obradovićevog saveza Borko Stefanović udario članicu opštinskog veća gradske opštine Voždovac Ivanu Tomić.

"Snimak na kome se vidi kako Borko Stefanović brutalno udara Ivanu Tomić koja zbog toga pada niz stepenice samo pokazuje kakva je politika Obradovićevih fašista koji su pre dva dana pokušali da upadnu u Skupštinu grada Beograda i da linčuju zaposlene", rekla je Tanja Popović.

 

Kako je navela u saopštenju dostavljenom medijima, Borko Stefanović, Nikola Jovanović i Marko Bastać predvođeni "fašistom Boškom Obradovićem" napadali su pre dva dana žene, vređali ih, nazivali najgorim imenima, a kada je jedna žena pala u nesvest skandirali su: "onesvesti se".

"Sada vidimo da je Borko Stefanović brutalno gurnuo Ivanu Tomić niz stepenice. To što su ovi nasilnici i huligani radili pre dva dana u Skupštini grada samo potvrđuje da je njihova politika nasilje prema svima koji misle drugačije. Prema ženama, političkim protivnicima i novinarima. Svako ko misli slobodno protivnik je Obradovića i njegovih fašista", kazala je Popović i pozvala državu da se u skladu sa zakonom obračuna sa nasilnicima, koji su, kako je navela, pretili silovanjem Ani Brnabić, tukli novinarke Gordanu Uzelac i Maju Dragović...Sergej Trifunović se smejao dok je njegov drug tukao Kseniju Radovanović, vređali su Maju Gojković a pre dva dana su pokazali šta misle o ženama napadajući ih u gradskoj skupštini i brutalno tukli Ivanu Tomić, majku jednogodišnjeg deteta.

"Borko Stefanović zbog ovoga treba da bude u zatvoru", poručila je Popović.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi