Borko Stefanović
printscreen/youtube
Borko Stefanović

printscreen/youtube

Borko Stefanović, Foto: printscreen/youtube

Stefanović je gostujući na N1 istakao da predstavnici Saveza za Srbiju imaju određene kontakte sa diplomatama iz zapadnih zemalja kojima se redovno tužakaju na političku situaciju u Srbiji, i naravno na predsednika Aleksandra Vučića.

- Shvatili su i oni da Aleksandar Vučić sve laže. To što im je obećao za Kosovo, od toga nema ništa - omaklo se Stefanoviću u jednom delu emisije.

Na taj način, vođa SZS priznao je da su predstavnici ove koalicije obmanjivali javnost u Srbiji sa pričom kako će predsednik zemlje priznati nezavisnost Kosova.

Ako bolje razmislimo, Stefanović je čak, nesvesno, i pohvalio diplomatski manevar predsednika Vučića koji je očigledno uspeo da odoli svim pritiscima Zapada da rešenje kosovskog pitanja bude na štetu Srbije.

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom snimku:

Postavlja se pitanje da li će Srbija nastaviti ka boljem životnom standardu ili će opozicija izmanipulisati građane da potonu u nepredvidivost sa ovako negativnim načinom razmišljanja.

Ovo je samo poslednji primer da su opozicione struje podeljene i da se sve vreme bore jedni protiv drugih, bez ikakve vizije i plana za građane Srbije, sa ciljem opstrukcije daljeg napretka zemlje i uništavanjem svega postignutog do sada. 

Osim opstrukcije, njihov cilj je i prikrivanje činjenice da je stanje u našoj državi mnogo bolje nego što je bilo pre 10 godina kada je većina današnje opozicije sedela na svim mogućim funkcijama u Srbiji.