Bog je pogledao i dom Jovičića!

D. Ramadani | vesti 2017-10-04 16:31:36 2017-10-04 16:31:36

Još jedna beba u taboru naprednjaka!

Alo!

Aleksandar Jovičić, predsednik beogradske opštine Palilula, za dva meseca će postati otac jer je njegova supruga Mirjana u sedmom mesecu trudnoće. Sin Teodor će na svet doći početkom decembra i nosiće grčku verziju imena Božidar, kako se zvao pokojni otac Aleksandra Jovičića, saznaje „Alo!”.

- Iza Aleksandra Jovičića je veoma težak period. Otac Božidar mu je umro 2. jula, a imao je samo njega i baku, jer ga je majka ostavila kada je imao samo tri godine i kada je počeo rat u Srebrenici. Jovičićeva mama je bila druge vere i pod pritiskom okruženja i porodice ostavila je muža i sina. Jovičić je sa bakom i tatom u izbegličkoj koloni došao u Beograd - navodi naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je beba pravi dar od boga i da će uneti radost u dom predsednika beogradske opštine Palilula.

Aleksandar Jovičić se Mirjanom Knežević oženio pre tri godine, a upoznao ju je u stranci kao aktivnu omladinku SNS-a. Mladenci su se na večnu ljubav zakleli u Maloj crkvi Svetog Save na Vračaru.

- Pre neki dan su proslavili treću godišnjicu braka. Jovičić je supruzi, dok je bio na poslu, poslao buket cveća da je iznenadi, a uveče su otišli na romantičnu večeru - otkriva naš izvor i dodaje da je Mirjana arhitekta i da je dugo radila u kabinetu Zorane Mihajlović.

- Mirjana je u sedmom mesecu trudnoće, a termin za porođaj je 4. decembar. Budući roditelji su se dogovorili da ako dobiju devojčicu, ime bira mama Mrijana, a ako dobiju sina, da ime odabere tata Aleksandar - navodi naš izvor i dodaje da je predsednik opštine Palilula već odabrao ime.

- Na proslavi treće godišnjice braka, Aleksandar je svojoj supruzi kazao da bi voleo da se njihov sin zove Teodor, što na grčkom znači božji dar - navodi naš izvor i dodaje da je Mirjana veoma aktivna trudnica.

- Jovičićeva supruga drugo stanje podnosi sjajno, nema nikakve teškoće i vrlo je aktivna. Termin za porođaj je početkom decembra, a trudnoću vodi profesor dr Željko Miković iz bolnice „Narodni front“ - navodi naš izvor.

Expand player
Pogledajte više