Boško Obradović
Montaža / Alo
Boško Obradović

Montaža / Alo

Boško Obradović, Foto: Montaža / Alo

On je istakao da mere koje su Dverjani objavili, nakon Posebne sednice na kojoj je predsednik Aleksandar Vučić izneo izveštaj o KiM, ali i posle dešavanja na severu Kosova, predstavljaju direktnu objavu rata.

- Kako stoje stvari, ovo bi bila bukvalna objava rata - napisao je Šutanovac na Tviteru objašnjavajući da misli na tačku tri koja glasi: „Proglašavanje okupacije KiM kao dela teritorije Republike Srbije”.

Šutanovac se tu nije zaustavio u kritikama na račun Dverjana, te je lidera Dveri Boška Obradovića okarakterisao kao vojvodu u hulahopkama.

- Još jedan vojvoda u hulahopkama samo više nije Karlovac, Karlobag... - napisao je on objavivši snimak konferencije za novinare koju je Obradović držao u parlamentu u utorak.

Dragan Šutanovac

Alo/ Masanori Jošida

Dragan Šutanovac, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Bivši lider DS je zatim isprozivao Savez za Srbiju, kojem pripadaju i Dveri, ali i DS, te istakao:

- Samo nemoj da pominješ ime jer se ljute ovi što su sa njim u koaliciji, a inače to i nije stav koalicije, koliko ja znam koalicija je za EU integracije!

Pročitajte još:

 

Na to je odgovorila novinarka Antonela Riha koje je podsetila da i neki drugi iz tog opozicionog saveza imaju slične stavove kao Obradović.

Vojislav Šešelj

Tanjug/Dimitrije Goll

 

Inače Šutanovčeva objava oduševila je njegove pratioce na društvenoj mreži Tviter.

- Boškić živi u pogrešnom veku, Varšavski pakt bi bio idealan za njega uveo bi nas, ne bi trepnuo - bio je jedan od komentara. Šutanovčevu objavu podržao je i član LDP-a Drago Kovačević.

- Ova glupost kao da je iz Boškićeve glave. A, ovako bi to i rahmetli Sloba definisao, svojevremeno - napisao je on na Tviteru.

Đilas je podržao Briselski sporazum!

Šutanovac je zbog prozivki na račun mera Dveri ušao u raspravu i sa Vladimirom Gajićem, funkcionerom Narodne stranke Vuka Jeremića.

Bivši lider DS je Gajića podsetio da je Dragan Đilas podržao Briselski sporazum, a da je pregovore u Briselu vodio Borko Stefanović, aktuelni potpredsednik Đilasove stranke.

 

Aleksandar Vučić

Tanjug/Mario Orbalj

 

Komentari (4)

Sara

30.05.2019 12:11

Boškić da se nesto pita, bi Srbiju odveo u sunovrat. Al srecom ne pita se niti će.

Vesna

30.05.2019 12:53

Mukica mala, kao Pčelica Maja je ! A gde mu je Pavel...?

Кики

30.05.2019 13:06

Хулахопке му баш дино стоје! Изгледа мужевније! Хахаха...!!!

Lavica

30.05.2019 13:27

tOLIKO JE SLADAK I NEODOLJIV OVAJ BOŠKIĆ DA BI PROSTO OSVOJIO CELU EVROPU KAD BI SE TAKO FIN I NEVIN POJAVIO PRED NJIMA. PRAVI VOJVODA U HELANKAMA, A I LIDER ZA ULAZ DVERI U VARŠAVSKI PAKT!