Bivši igrač Partizana postao član SNS

V. Ž. | vesti 2018-05-17 09:23:04 2018-05-17 09:23:04

Novi član Srpske napredne stranke postao je bivši igrač Partizana Vladimir Volkov.

Partizan

Vladimir Volkov, koji trenutno igra za Rad, popunio je u sedištu SNS u Beogradu pristupnicu stranke u prisustvu Darka Glišića, predsednika Izvršnog odbora SNS.

- Rešio sam da se učlanim u Srpsku naprednu stranku jer mi se sviđa politika koju vodi naš predsednik Aleksandar Vučić i želim da dam lični doprinos razvoju našeg grada i naše države. Podržavam Vučićevu politiku mira, stabilnosti, vojne neutralnosti i ekonomskog prosperiteta. Svojim potpisom podržao sam listu „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!“, zajedno sa još više od 1.000 javnih ličnosti i dajem sebi za pravo, s obzirom na to da sam Beograđanin, da kažem da nam Beograd nikad nije bio lepši i da verujem da će budućnosti biti još uređeniji -  objašnjava naš poznati fudbaler razloge svog pristupanja SNS-u.

Vladimir Volkov rođen u Beogradu 6. juna 1986. godine, gde je završio osnovnu i srednju školu, kao i Ekonomski fakultet. Fudbalsku karijeru započeo je u FK Radnički Jugopetrol, zatim je igrao za Grafičar, Železničar, BSK Borča, portugalski Portimonense, kao i OFK Beograd, moldavski Šerif Tiraspolj, beogradski Partizan, belgijski Mehelen, poljski Leh Poznanj, a trenutno igra za FK Rad iz Beograda.

Volkov je inače i fudbalski reprezentativac Crne Gore za čiji je "A" tim odigrao 16 utakmica.

Expand player
Pogledajte više