Aleksandar Mirković, SNS,
Tanjug/Bojan Stekić
Aleksandar Mirković, SNS,

Tanjug/Bojan Stekić

Aleksandar Mirković, SNS,, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Povodom današnjeg incidenta ispred doma Gorana Vesića, oglasio se Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda

"Zgrožen sam stepenom nasilja i mržnje koju su predstavnici SzS-a, dirigovani od strane Đilasa, Jeremića, Obradovića i sličnih nasilnika, demonstrirali ispred zgrade u kojoj živi Goran Vesić sa porodicom.

Kosovo je kamen spoticanja, neće ga prepustiti bez borbe - 2 velike sile kreću u rat bez milosti!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 22.09.2019. 15:35 - 22.09.2019. 15:49 Zaratili ambasadori! Priština, Foto: EPA Nedavno reagovanje ruskog Ministarstva spoljnih poslova na izjavu ambasadora SAD u Srbiji o odličnim srpsko-američkim odnosima ukazuje da Moskva neće prepustiti poslednje ostatke uticaja na Balkanu bez borbe, što će nesumnjivo biti viđeno kao preteći tamni oblak nad lokalnim akterima u regionu, ocenjuje Jovan Kovačić u autorskom tekstu za Nju Jurop (New Europe).

Bezobzirni i primitivni način političke borbe, gde se sredstva do cilja ne biraju, gde su nasilje, pretnje i linčovanje političkih neistomišljenika jedini program i ideja kojom se vandali vode, su slika i prilika SzS-a.

Počeli su sa verbalnim pretnjama silovanjem, vešanjem, ubistvom, pa su prešli na fizički obračun sa novinarkama i saobraćajnim znakovima, a vrhunac je dolaziti na nečiju kućnu adresu i pretiti porodici i to samo zato što se taj neko ne plaši da ukaže na sve Đilasove malverzacije.

Pročitajte još:

Poručujem im da svojim huliganskim ponašanjem nisu uplašili ni Gorana Vesića, ni bilo koga iz Srpske napredne stranke, niti ćemo prestati da tražimo odgovor od Đilasa kako je od 74.000 evra, sa koliko je ušao u politiku, dospeo do cifre od 25 miliona evra i to samo u nekretninama.

Neće nas vandali sprečiti da se borimo za lepši i moderniji Beograd, neće nas sprečiti da se borimo za interes građana, jer je to za sve nas iz Srpske napredne stranke na prvom mestu", naglasio je Aleksandar Mirković.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina