General major Zinčenko
Profimedia
General major Zinčenko

Profimedia

General major Zinčenko, Foto: Profimedia

- General major Zinčenko postavljen je za vojnog atašea Ruske Federacije, što je poprilično neuobičajeno visok rang za tu poziciju.-

- Kome je u interesu da zapali Srbiju? Kome odgovara da Srbiju uvuče u haos, i to u periodu kada je Beograd ostvario niz diplomatskih pobeda kada je u pitanju rešavanje kosovskog problema, od niza zemalja koje su povukle priznanja, do toga da je čak i Vašington počeo da gleda na stvari malo drugačije, i da predstavnici EU dolaze iz zemalja koje nisu priznale Kosovo (Borelj iz Španije, Lajčak iz Slovačke). - za Alo.rs govori Darko Obradović. 

Nakon izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića pred put u Pariz, da je „jasno da je u demonstracijama u Beogradu bilo upliva ne samo kriminalnog, već i inostranog faktora, i da je podbacio deo naših bezbednosnih službi“, došlo je i do prvih hapšenja od strane BIA, a Darko Obradović, izvršni sekretar Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbednost, za „Alo!“ navodi sledeće:

PROČITAJTE JOŠ:

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (6)

nenad s

10.07.2020 07:47

Ne treba praviti nikakve insinuacije oko Rusiju. Prvo sto nemaju veze sa demonstracijama a drugo, i mozda najbitnije, na njihov gas se grejemo i proizvodimo.

ChuChu

10.07.2020 08:06

Nažalost mnogi Srbi mnogo više vole Rusiju nego što vole Srbiju, nije mi jasno zašto se onda ne presele tamo gde misle da je bolje, nego nam godinama, dugi niz godina nas vuku na dno !!!

sinipini

10.07.2020 08:13

Pa stvarno ,dokle ce te da Izmišljate.Jedini koji su bili na ulici su Kinezi!

mihailovicaleksandar

10.07.2020 08:24

Amaterska razmišljanja iz istog uputstva po kome nastupa i Milić i kuhinje za lažnu aferu između ruskog i srpskog "špijuna", glumaca, jako nestručno i diletantski urađene da se više i ne spominje, na nivou onih koji su je osmislili. RF nema blage veze sa ovim amaterski organizovanim pokušajem stvaranja haosa, isključiva odgovornost za onaj deo pojačanog haosa je u rukama duboke države zapadnodomaćeg formata koja nikada nije planirala Srbiju za ulazak u EU, uhapšeni su ukrajinski fašisti,ne Rusi.

Grga Pitć

10.07.2020 09:19

Braća

miami

10.07.2020 18:04

Ali uhapseni su Izraelski drzavljani!!!