UPLAŠIO SE! Bastać traži najskupljeg advokata u Beogradu!

Bastaću juče stigla još jedna krivična prijava, pa je uspaničeno počeo da traži najboljeg i najskupljeg advokata u Beogradu da ga spase zatvora!

Marko Bastać
Marko Bastać, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Grad Beograd podneo je juče Višem javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Marka Bastaća, predsednika opštine Stari grad i najbližeg Đilasovog saradnika, i odgovornih lica u SRPC „Milan Gale Muškatirović“ na osnovu zapisnika Službe za budžetsku inspekciju Grada.

ORLIĆ SE OGLASIO! Đilasov pajac mašta o vremenima kada mu je gazda bio na vlasti!

Pročitajte još

Ovo je samo jedna u nizu krivičnih prijava koje su stigne na njegovu adresu zbog malverzacija u opštini koju vodi, a policija je nedavno po nalogu Višeg tužilaštva počela da prikuplja potrebne informacije i obaveštenja o slučaju Lazara Lešnjaka koji tvrdi da ga je Marko Bastać koji mu je i kum mučio i terao ga na koruptivne radnje.

"MARINIKA, ZAŠTO LAŽEŠ" Đukanović pokopao Tepićevu: Pošto je Đilas navikao da uređuje medije, neka nam zakaže duel na N1!

- Zbog svega toga, Bastać je u neviđenoj panici i pokušava da nađe najboljeg advokata kome je spreman da za usluge plati čitavo bogatstvo. Strahuje da će završiti u zatvoru kroz koji dan i sve nade polaže u svog branioca - kaže naš izvor.
Advokat Svetozar Vujačić za "Alo!" navodi da nijedan advokat, ma koliko bio dobar, ne može preterano pomoći predsedniku opštine Stari grad.

STEFANOVIĆ NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI U emisiji izneo sve do detalja o Krušiku, SDPR-u i GIM-u! Srbija mora da čuje šta je prava istina (VIDEO)

- A naročito taj neki najskuplji advokat, koga on uzgred rečeno može lako sebi da priušti, pošto ti što su najskuplji, najčešće nisu i najbolji. Sva njegova krivična dela, da ih sada ne nabrajam jer je spisak poduži, polako stižu na naplatu i moraće da dobije zasluženu kaznu. Tako da njemu pre može Bog pomoći nego advokat - navodi Vujačić.

Lešnjak: Prete mi

Inače, Lazar Lešnjak, kum Marka Bastaća, ponovo se oglasio i posvedočio da su posle iznošenja u javnost istine o fizičkoj torturi kojoj ga je izložio Bastać, krenuli brutalni pritisci i pretnje njemu, ali i porodici, kako bi ga ućutkali.

- U ovom periodu, otkad sam izneo sve ono kao uzbunjivač i objasnio javnosti šta se meni desilo, meni nije jasno zašto se i dalje raspituju preko supruge Dejana Stojanovića, upućuju pitanja članovima moje porodice gde se ja nalazim i da li se zna gde sam ja trenutno. I dalje sam uplašen za svoju bezbednost. Sve vreme sam vrlo uzbuđen i veoma sam zabrinut zbog svoje bezbednosti - istakao je Lešnjak za TV „Pink“.

 

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi